Om mig

Her er jeg så :) Velkommen til min blog

Jeg har mange interesser - nogle mere kreative end andre. Jeg har hæklet et par års tid efterhånden og jeg elsker det. Jeg har strikket en gang i mine helt unge dage (da Anders And var kun et æg) men det er ikke noget der kan vedholde min interesse. Jeg spiller keyboard til husbehov - en interesse jeg har haft siden barn. Jeg elsker film - især gysere men også thrillers, drama, romatiske m.fl. Jeg bor i et dejligt stort hus på landet og elsker at være her. Jeg har en tendens til samlermani (!!!) og elsker loppe- og kræmmermarkeder. Jeg har hele 2013 samlet håndlavede/hjemmelavede ting ind til julehjælp og står for at skulle dele det ud i december 2013. 
Et projekt jeg helt sikkert fortsætter med i 2014 også. 


Jeg er en ganske (u)almindelig kvinde på luvogtyve og mit navn er June. Jeg er enlig mor og har 3 vidunderskønne børn. Michelle årg ´92 år - Jannik årgang ´93 og Sander årgang ´02.
Jeg er hjemmegående gr. kronisk sygdom - men hygger mig med lidt kreative indslag og ellers alle mine dyr og de almindelige dagligdags gøremål jeg nu formår at magte.
Jeg har en hund Zita der er 3  år gammel, 2 katte Sisse (perser), og Skipper (perser).
Jeg håber du vil kigge med når jeg får tossede idéer - gode input eller bare får skrivekrampe og får nedfældet en masse med og uden mening :)

Her er jeg :


DU KAN KONTAKTE MIG PÅ jusp@hotmail.dk_______________________________________________________________________________


If you are a visitor from another country and would like to understand what I am writing about - or wish for something to be translated - just send me an email and I will help you 

jusp@hotmail.dk

best regards
June

Ingen kommentarer:

Send en kommentar