lørdag den 26. april 2014

Sommer på vej ;)

Jeg elsker det bare !!!! Foråret - sommeren - sol og have. Det er jo bare fantastisk. Havemøbler der skal stilles frem - og ordnes. Blomster der skal plantes. Græs der skal slås. Det hele pibler frem igen og bladene er nu grønne på træerne. Det giver simpelthen bare et boost af energi og godt humør.

Jeg hækler stadig når der er tid - men den sidste måneds tid er nu gået med noget helt andet. Min datter er vendt hjem fra Vietnam og vi skulle finde en bolig til hende da hun havde fremlejet sin lejlighed. Det var så heller ikke noget problem. 4 huse længere nede af min vej stod det skønneste lille hus tomt - lige ved siden af gadekæret. Ænderne rappede og frøerne kvækkede. MEN ......... huset var så møg beskidt og ulækkert. Der havde boet en enlig mand med en voksen handicappet søn og et par hunde. En støvsuger og en klud var åbenbart ikke noget den mand nogensinde havde rørt ved for det hus var mildest talt ulækkert som bare ..... !!!

Vi fik dog fat i udlejer og selvfølgelig fik vi også en god aftale i stand med ham. Vi gjorde selv rent og ryddede ud og op. HELE huset blev rengjort i 3-dobbelt salmiak spiritus. TRO MIG - det var nødvendigt. MEN NU kære venner - NU er det bare så kært og nuttet og smukt og pænt og rent. Det er så skønt at kunne se "bag" alt skidtet og se at det hus var faktisk helt perfekt. 78 kvm hus med stort udhus til. Lille fin forhave med græs og stor græsplæne ved siden af indkørslen. ja - bare helt perfekt.

Nu er de fleste ting flyttet hen i huset efter at være opbevaret på mors overskud af værelser (!!!) så nu begynder det at tage form.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar