tirsdag den 29. april 2014

Flotte design gulve hvis du kan lige mode og designLækkert design er noget de fleste mennesker kan lide. Visuelt er det jo det første der fanger vores øje og det er gerne det vi bygger vores hjem på - det visuelle og helheden.

Individualitet er også et nøgleord når du vælger gulv. Det skal passe til huset eller lejligheden men ligeledes til dit interiør og ikke mindst din personlighed.

Nu får du muligheden for at finde det helt unikke gulv der passer netop til dig og din familie. Tag et kig ind forbi på http://www.designtraegulve.dk/traegulv/parketgulve/ hvor du kan se rigtig mange muligheder og vælge netop det der passer til dit behov.


Uanset hvilken stil du har hjemme hos dig vil du kunne finde et gulv der vil matche din stil. Der er så mange muligheder både inden for det traditionelle, det moderne, det varme, det stilige ja - endda også bondehus stil. Romantik eller cool stil ? Så er det også her du finder løsningen. Design trægulve som ligger ved Sædding i Esbjerg lige ved siden af jem & fix, har Scandinaviens absolut største udvalg af eksklusive special designs af gulve samlet på ét sted. 

Producenterne er nøje udvalgt blandt de førende på det Europæiske marked og firmaets kærlighed til træ og gulve gør at alle producenter er FSC certificeret. Det vil sige at når du som forbruger eller virksomhed vælger FSC certificeret gulve er du med til at sikre naturen som træet kommer fra.


Det bliver bare ikke nemmere. Gå ind på www.designtraegulve.dk/graegulv/traegulv/ og vælg dit gulv. Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget kan du naturligvis kontakte firmaet både pr. telefon eller email. Alle informationer står på hjemmesiden så du er tættere på selvom du er langt væk.

Intet gulv forlader firmaet uden en grundig vejledning i hvordan du plejer og behandler dit nye gulv.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar