Julehjælp..... en fremstrakt hånd i 2013


Efter at have været administrator i en specifik gruppe på Facebook i hele december måned og oplevet hvor mange mennesker der rent faktisk virkelig er på den i december måned økonomisk (inklusive mig selv) har jeg tænkt en tanke......

Jeg ved at der er mange der samler ind - både i månederne op til december og nogle også hele året.

Hvis vi alle gør en lille bitte indsats gennem hele året - vil det ikke være noget der mærkes synderlig meget. 

Jeg er blevet inspireret af en blog jeg har læst tidligere i dag. Jeg glemte desværre hendes navn på bloggen udover at hun hedder Mette. Måske finder jeg hende igen og så skal jeg lige have "fastlåst" hendes blog.

Idéen er at man kan donere sin helt egen  hjemmelavede gave som så kan videre formidles til de trængte når vi nærmer os julen.

Dette synes jeg jo er en helt igennem fremragende idé og vil rigtig gerne prøve at benytte samme fremgangsmåde via denne appel til jer alle sammen derude.

Sidder du og laver en masse kreativt - både strik, hækle, sy, lime, klistre, male osv. osv. og har du lyst til at donere en julegave ... så er det nu du kan kridte skoene og være med.

Jeg vil oprette denne side her på min blog - og vil (hvis du tillader det) lægge din donation ind med billede og navn på. Når vi når oktober/november måned skulle vi gerne have samlet rigtig mange gaver sammen som der kan formidles videre.

Hvem der specifikt skal have gaverne har jeg ikke et navn på ... endnu. Der er jo rigtig mange familier her på Lolland og Falster der virkelig trænger pga stor arbejdsløshed og temmelig langt til de eventuelle få jobs der så findes. 

Vi har også mange børn indlagt på vores lokale sygehus i julen og hvem siger ikke at der sidder en ensom ældre dame eller herre på plejehjemmet der heller ikke får besøg af nogle familiemedlemmer. Mulighederne er rigelige og tiden er gunstig allerede nu. Så skal vi ikke se at komme i gang????

Altså:

1) Du kan donere noget kreativt/hjemmelavet 
2) Det er ikke kvantum der er afgørende - ALT har ret, stort som småt, lidt som meget.
3) Du må gerne pakke det ind i cellofan så det er gennemsigtigt - ellers gør jeg det gerne.
4) Alt hvad der kommer ind af donationer bliver registreret og taget billeder af.
5) Når udleveringen skal finde sted - vil der ligeledes blive taget fotos (hvor det er tilladt).
6) Har du en blog eller hjemmeside, må du gerne sætte kort på med din blog/hjemmeside adresse.
7) Når du sender noget afsted til mig - så husk at vedlæg en seddel med dit navn - blognavn eller noget der indikerer hvem gaven er fra så jeg har styr på det. Vil du ikke have det offentliggjort bliver det naturligvis respekteret fuldt ud.

Simpelt og alligevel så enormt betydningsfuldt.

Så med disse donationer der forhåbentlig dumper ind med posten resten af året vil du hjælpe en masse mennesker på Lolland Falster hvor jeg kommer fra og har mulighed for at bringe ud. 

Tingene må sendes til min adresse - som du kan få ved at skrive på min mail jusp@hotmail.dk

Vil du være med på denne idé allerede nu - så del gerne opslaget her på din egen blog og/eller din facebook side så vi kan nå ud til rigtig mange mennesker rundt omkring i Danmark. Tænk hvad dette kan føre til :)

Kig også på facebook siden her 

**********************************************************************************************************Vores første sponsor har allerede meldt sig på banen ... weeeeeeeeeeeeeeeeee....jeg er glad <3

Det er Line Sangill der har både website her  samt Facebook side her og I må endelig gå ind og se Line´s skønne sider med alverdens lækre hæklerier samt opskrifter der både er gratis og nogle er til salg.

Line er i gang med at lave en bog om hæklerier - og samtidig afholder hun hæklekurser på Amager - så kig endelig på hendes facebook side hvor hun annoncerer med tidspunkter på kurserne.

En skøn skøn start på vores indsamling - Tak Line Sangill <3 

**********************************************************************************************************
YIPIIIIIIIIII - næste sponsor har meldt sig .... jeg er glaaaaad <3

Her fik jeg besked fra Marianne om at hun rigtig gerne ville være med i projektet!!  hvor fedt er det lige?????

Marianne har en hjemmeside som du kan se her og ligeledes læse om det projekt hun har været med i Afrika hvor der også er lavet perleværksted. 

Wow siger jeg bare .. dette giver mig virkelig blod på tanden.

Jeg håber der kommer rigtig mange flere med i vores projekt ... og det er jeg meget overbevist om at der gør .. jeg tvivler ikke et sekund <3

Tak Marianne <3

********************************************************************************************************

Mit foto


http://hvaderlivetudengarn.blogspot.dk/

Så har endnu en sponsor meldt sig på banen her i bloggen <3 Hold da op hvor det varmer mit hjerte at der allerede er tilslutning og så med dejlig og hjertevarm omtale på hendes blog <3

Se også Irenes hjemmeside her http://www.strikkekids.dk/

Tak Irene <3 det er så dejligt <3 
*********************************************************************************************************
Så er de første donationer dukket op i min postkasse og SIKKE DA NOGLE VIDUNDERLIGE SKØNNE OG DEJLIGE TING DER ER KOMMET ... SE DA LIGE :
 Så er der igen kommet en donation fra en skøn kvinde :) Hun har sendt den til mig via min facebook side og jeg er dybt taknemmelig. Det hjælper en hel del også at få materialer vi kan fremstille ting af selv - og med - og det er her efterkommet med en stor donation af diverse ting - se selv her:
Er det ikke bare pragtfuldt ????? <3 <3 <3

____________________________________________________________________


Endnu en ny donation er landet og sikke da en omgang <3 Super dejligt hjemmelavet dukketøj til dukken Baby Born (men kan også bruges til andre dukker i størrelsen 40-45 cm længde).
Derudover en portion gæstehåndklæder (som der måske skal dekoreres på). 

Der fulgte et dejligt brev med donationen - som kom helt uventet. Det føles bare så rart og dejligt at der sidder nogen derude i det ganske land der gerne vil hjælpe til med mit projekt julehjælp. Tusind tak til Ida Birthe Kristensen for den skønne donation der her er lagt billeder af <3Så skal der nok være nogen små der bliver glade derude i det ganske land :)

JEG ER SÅ STOLT ALLEREDE <3
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

____________________________________________________________________________

Så har endnu en skøn donation i dag d. 6. marts 2013 fundet vej til min adresse. Det bobler i mig  af glæde over at der er så stor tilslutning til mit projekt allerede og at folk virkelig donerer så meget lækkert. Der er allerede til rigtig mange gaver så det skal nok blive en stor succes. Se billederne herunder - alt dette er modtaget fra Anita Jørgensen fra Rønde i dag <3 ... uuuhhhh det er så lækkert <3


************************************************************************

Jeg har fået så mange super fantastiske og flotte donationer til julehjælpen og der er så mange billeder nu at jeg ville lave en hel kilometer blogindlæg med alle de skønneste fotos af smukke kreationer fra rigtig mange søde kvinder rundt omkring i landet. Jeg kan ikke få armene ned igen af lutter glæde og jeg synes at du skal gå ind på min facebook side hvor alle billederne ligger og så kan du selv se hvor meget lækkert der faktisk er kommet ind. 

Klik så på "billeder" øverst under coverbilledet og du kan se alt hvad der er doneret :)

Har du noget du vil donere så skriv mig endelig en mail - det er så vigtigt og det gør en KÆMPE forskel for rigtig mange til jul <3

20 kommentarer:

 1. Kære June.

  Tak for din mail. Mon ikke det er den gamle indsamling "Hjerternes fest" du har set?
  Sitet er her: http://badut.typepad.com/hjerternes_fest/

  Det er et skønt initiativ du har startet.

  Kh,
  Synne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej kære Synne
   nej det var ikke lige den side jeg fandt det på - jeg har fundet hende der har lavet den og det er naturligvis hende der skal have credit for sådan en fantastisk idé som jeg bare har lånt :)

   hun hedder http://frejvald.blogspot.dk/

   men tak for linket til den anden side også som jeg helt sikkert vil tjekke ud :)

   Håber du og måske nogen du kender vil være med på denne omgang her :)

   kram fra mig

   Slet
 2. Det er godt allerede og starte nu :) så der ikke panik på og man kan nå og lave noget brugbart :D syntes det er en fantastisk ide. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone
   ja det er nemlig godt at starte allerede nu :) vi slipper for stress og hastebeslutninger og folk har 10 måneder til rådighed så der skulle være chance for at nå at lave en enkelt lille ting .. eller måske flere :) Kender du nogen der kunne være interesseret i at være med må du meget gerne hjælpe mig videre med at linke til min side og/eller fortælle om det rundt omkring :) Det kan blive temmelig værdifuldt for rigtig mange mennesker <3
   kram fra mig

   Slet
 3. Sikke et godt initiativ, den vil jeg gerne støtte.
  Jeg finder et baby/børnestrik fra min hjemmeside strikkekids.dk.
  Jeg laver osse et indlæg på min blog.
  Sådan en ide skal da udbredes så meget som muligt.
  Håber virkelig det bliver en succes. Pøj pøj

  SvarSlet
 4. Kære Irene

  tusind tak for dit søde svar :) wow hvor er det dejligt at du vil være med - skøøøønt <3
  og lige så vidunderligt at du laver indlæg for projektet .. det er jo vildt vildt dejligt :) Det betyder for mig rigtig meget at projektet bliver anerkendt. Idéen er jo ikke min egen - men stadig en pragtfuld idé jeg gerne ville følge op på og det synes åbenbart at være en rigtig god idé :)
  Tusind tusind tak - det varmer mit hjerte <3
  kram fra mig

  SvarSlet
 5. Så har jeg i går (fredag) igen modtaget en dejlig pakke fra Varde :) weeeee og der er mange dejlige ting i den - så der er igen til mange julegaver .. jeg skal lige have taget billeder så skal de nok komme på både her på bloggen og på facebook siden :)

  me happy <3

  SvarSlet
 6. Så er der billeder fra donationen fra Ida Birthe Kristensen fra Varde <3

  SvarSlet
 7. Husk at en enkelt lille ting er med til at gøre en STOR hjælp i denne juleindsamling. Jo flere vi er der giver en enkelt lille ting - jo flere vil kunne få en ekstra gave til jul <3

  SvarSlet
 8. Så er der igen kommet en flot og super lækker donation - denne gang fra Anita i Rønde. Stor tak til Anita <3

  SvarSlet
 9. Hej. Har nu sat denne flotte handling på min sidebar med link hertil og som sagt, er der en lille hilsen på vej og jeg vil satse på, at sende mer' senere

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tove og tusind tusind tak for din hjælp med at "reklamere" for julehjælpen <3 Det betyder rigtig meget at opslaget bliver delt så rigtig mange kan være med <3

   Slet
 10. Jeg har masser af stof og garn rester så hvis Ida Birthe Kristensen vil dele mønstre/opskrifter vil jeg også gerne hjælpe :) Har ikke selv finanser til at købe mønstre/opskrifter, men de rester jeg har kan sagtens blive til noget brugbart :)
  MvH krudtuglemor@jubii.dk

  SvarSlet
 11. Hej Krudtuglemor :)

  Jeg vil da blive rigtig glad hvis der er en der kan hjælpe dig med nogle opskrifter m.m. og du kan lave noget rigtig godt til julehjælpen :) Jeg er ikke helt klar over hvem Ida du henviser til men er sikker på at hvis du henvender dig til hende får du måske det du har brug for :)

  Kærligst
  June

  SvarSlet
 12. Du skriver at der er kommet en donation fra hende og har derefter en masse billeder af dukketøj til Baby Born :) derfor jeg bruger navnet :D

  Ved ikke om hun læser din blog eller om du evt har kontakt info til hende som du kan give min mail videre til :)

  Kram Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Nåhhrr på den måde .. jeg misforstod dig (undskyld) .. jamen jeg håber da at Ida Birte Kristensen fra Varde kigger med her og måske har lyst til at dele opskrifter.

   Nu ved jeg ikke hvad du helst vil Camilla - om du vil strikke - hækle eller sy eller andet for jeg har da nogle gode sider med masser af gratis opskrifter :)

   Hendes Verden, Familie journalen, diverse blogs rundt omkring i blogland - så opskrifter skulle der være nok af :) Stof og Stil har også gratis opskrifter man kan printe ud :)

   kh June

   Slet
 13. Hækle og sy :) Det var dukketøjet jeg synes kunne være fint fordi resterne kunne komme i brug :)

  Men andre opskrifter på små ting er da meget velkomne :)

  KH Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er jeg rimelig sikker på at du kan finde rigtig meget godt på Stof & Stil´s hjemmeside hvor der er gratis downloads af rigtig mange mønstre. Det kunne være super :)

   Slet
 14. Min net forbindelse er pt så sløv at det ikke bliver noget jeg bruger alverden af tid på :(

  Modtager meget gerne opskrifter hvis nogen skulle ligge inde med noget :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Din opfordring er hermed givet videre og så håber vi nogen har noget liggende eventuelt som de kan undvære. Måske kan du også bare kigge på opskrifter til hæklede ting online uden at downloade dem. Jeg har lige kigget nogle søde nogle i dag på Familie journalens hjemmeside - der var små covere til lysestager, hagesmækker og meget andet sjovt. Det er bare med at gå på opdagelse :)

   Slet