tirsdag den 29. april 2014

Elsker du også Raunsborg???


Dette fantastiske billede er taget af min datter Michelle der har skrevet et super godt indlæg på sin blog omkring det foredrag vi har været til med den helt unikke og fantastisk skønne Jim Lyngvild. 

I samme anledning mødte vi Jims mand Morten. To helt fantastiske mennesker og så jordnære og skønne at snakke med. Oven i købet er det jo lidt fantastisk at man er husket af dem. Morten har vi haft flere korrespondancer med via mail omkring både mine og Michelles flere indlæg omkring Raunsborg håndcreme. Denne creme er jo simpelthen et vidundermiddel og har reddet Michelle fra mange tårer. 

Hendes hænder har været så medtaget af eksem af det grænsede til at ligne brandsår og var omtrent lige så smertende. Vi havde prøvet praktisk talt alt - og til sidst prøvede vi Raunsborgs håndcreme - som i øvrigt er super drøj i brug og koster kun 99 kroner. Den kunne - på under 4 dage - få Michelles hænder til at hele op og blive pæne og ikke mindst blev hun smertefri. 

Du kan gå ind på Michelles blog og se både indlæg fra tidligere omkring opstart af brugen af håndcremen og til nu. 

Raunsborg håndcremen er jo produceret med naturlige ingredienser og virker helt utroligt beroligende på huden. Den kan varmt anbefales både til "vedligeholdelse" og til de mennesker der slider meget på deres hænder - eller lider af en eksem eller meget tørre hænder. Du vil simpelthen blive så forbløffet. 

Du kan bare se her : 

 FØR


 FØR

 FØR EFTER

 EFTER


 EFTER

Vil du ikke læse hele indlægget ??? Selvfølgelig .. så klik HER og kom direkte til Michelles indlæg og blog.

Du kan også læse det sidste indlæg Michelle har lavet ved at klikke lige HER

Dette indlæg er ikke et reklame indlæg - men et faktuelt indlæg omkring en håndcreme som bare har virket så helt fantastisk. Du kender måske en blandt dine venner der også lider voldsomt af en eksem. Det behøver ikke engang at være på hænderne. Jeg har personlig afprøvet det på min søn Sander på næsten 12 år - som af og til har pletter af eksem på sine lår eller på sin kind eller andre steder - og vi aner ikke hvorfor det kommer. Så snart det dukker op - smører jeg ham hurtigt med lidt Raunsborg håndcreme - og der går kun et par dage så er det væk igen.

Jeg vil gerne linke til Raunsborgs hjemmeside hvor du kan købe cremen - men det skal pointeres at dette IKKE er et sponsoreret indlæg - men som skrevet - et faktuelt indlæg som bare skal præsentere min begejstring for et skønt og vidunderligt naturligt produkt lavet af en skønt og vidunderlig naturlig mand - Jim Lyngvild. 

Køb din Raunsborg håndcreme lige her : https://raunsborg.dk/krop/hand-creme

Tak fordi du læste med så langt <3Ingen kommentarer:

Send en kommentar