mandag den 6. maj 2013

Vinderen af min giveaway ??????Jeg har trukket en vinder af min give away d. 1. maj og vinderen har endnu ikke meldt sig på banen og sendt mig en mail, da hun ikke har skrevet sin mailadresse i sin kommentar selvom jeg bad hende om det. 

Dette må betyde enten at hun ikke følger med på bloggen eller af andre årsager ikke har opdaget at den er udtrukket. Hun har desværre heller ikke lagt sin mailadresse i kommentaren så jeg kan få fat i hende - og jeg mener ikke at jeg skal sætte en kæmpe eftersøgning i gang for at finde den person der har vundet. 

Så må præmien gå til en anden vinder - og denne nye vinder vil blive trukket Tirsdag 7. maj kl 12.00 og jeg vil så hurtigt som muligt offentliggøre den nye vinder af præmien.

Det er kedeligt at det må være sådan - men har man deltaget i en give away må man jo også holde lidt øje med om man har vundet. Det gør jeg da selv i hvert fald.

Det er nu 6 dage siden vinderen er trukket og det har været almindelige hverdage - altså ingen ferie. Opgaven er egentlig heller ikke fuldført så det er vel på sin plads at finde en ny vinder :)

Har du deltaget og har du nu husket at "lke" min facebook side så du også får besked om at du har vundet ?????

Ny vinder bliver i hvert fald trukket 7. maj kl 12.00. 

************************************************************************************************************3 kommentarer:

 1. Pokkers! og undskyld :-( har haft meget om ørerne, så ærligt, nej, jeg har ikke fulgt med siden før 1. Maj, ærgerligt, men jeg kan godt forstå at det er for sent nu

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej igen Millermus

   Det var lige på falderebet du kom og gav dig til kende :) Så heldige dig - du får din præmie alligevel hvis du skynder dig at skrive en mail til mig med dine oplysninger :)

   Hav en dejlig dag

   kærligst June

   Slet
  2. Send mig en mail inden i aften kl 20.00 da den ellers går videre til en anden vinder :)

   Slet