onsdag den 25. februar 2015

Jeg føler mig velsignet


Efter 4 uger på min flade - uden at kunne lave ret meget - er min tålmodighed efterhånden ved at være brugt op.
Huset ligner en svinesti pga manglende rengøring og 4 dyr i huset .... alt roder fordi jeg skal have alt inden for rækkevidde. Opvasken mangler at blive taget (efter nogle dages forbrug) og køleskabet skriger efter indhold.
TV udsendelserne er ved at være lidt kedelige og ensformige - ja det hele irriterer mig efterhånden så meget at jeg er ved at være desperat for at komme ud og væk.

MEN MEN MEN MEN MEN ........

I dag var jeg så HELDIG og så VELSIGNET med et sødt og dejligt menneske i min kreds i de sociale medier. Ja - for jeg har aldrig mødt hende IRL.

Jenny med denne BLOG har nemlig været i min kreds i et par år efterhånden og har været en stor hjælp i indsamlingen til min julehjælp i 2 år. Hun har et kæmpe hjerte af guld og er meget rundhåndet med sine donationer og kreationer til hjælp til alle de mange mennesker der gennem min indsamling får hjælp til jul.

I dag modtog jeg en OPMUNTRINGS PAKKE fra Jenny <3 Og hvor var det en kærkommen pakke at modtage på sådan en dag, hvor det hele bare er lidt øv og skide surt :) Jenny havde skrevet til mig, at hun havde sendt en lille pakke til mig - men hold da helt op en dejlig dejlig skøn pakke at modtage. Og ikke nok med det - så var der også lidt guffer til alle mine dyr (ja - både til hund og katte). Det er godt nok ikke noget jeg er vant til. Det varmede virkelig mit hjerte så meget, at Jenny tænker på mig, mens jeg sidder her og er handicappet med min brækkede ankel. Her kan du se den fantastiske lækre pakke jeg fik :


Der var 3 nøgler lækkert bomuldsgarn i over lækre farver 
Sjove farvede snoede sugerør (som jeg bruger til mine smoothies)
2 stk hyggelige LED lys
1 par utrolig lækre hyggesokker i det blødeste bløde ..uhmm
En æske Merci chokolade .. (som jeg ELSKER)
En pose utrolig lækre frugt bolcher
En pose katte godbidder
En pose hunde godbidder
Et lille spil til at holde hjernen i gang 
og ikke mindst - et helt fantastisk hjertevarmende kort vedlagt <3

Det var virkelig virkelig noget der varmede mit hjerte utrolig meget og gjorde min dag helt perfekt. Den var bare så velkommen og jeg græd vist også en lille tåre af glæde over at der findes så dejligt et menneske derude - som aldrig har mødt mig personligt - men alligevel tænker på mig når jeg sidder her og har ondt af mig selv. 

TUSIND TUSIND TAK JENNY <3 

Du er virkelig et dejligt varmt og kærligt medfølende menneske og hvor er jeg glad for at jeg kender dig <3

KÆMPE KNUS OG KRAM og tak til alle jer der har læst med her .... husk at smutte en tur ind forbi Jennys blog og se alle de fine ting hun kreerer :)

Fik du ikke lige set linket til bloggen tidligere,  så er det her :


Verden er alligevel ikke så trist som jeg synes først på dagen :)

3 kommentarer:

 1. Hvor er jeg bare glad for at pakken fik dig i bedre humør :-D
  Håber på at den kan være med til at få tiden til at gå en lille smule hurtigere.

  Tusind, tusind tak for de dejlige ord.
  Rigtigt god bedring <3
  Knus

  SvarSlet
 2. Jeg håber du er ved at komme dig ovenpå det sidste indlæg. Ønsker dig god bedring.
  Vejret er smukt, det er kvindernes internationale kampdag og jeg har en lækker bikini giveaway på bloggen, hvis det er noget for dig.
  Hilsner og tanker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria

   Tusind tak for din søde besked. Ja jeg sidder jo stadig i min kørestol nu på 6. uge. På fredag d. 13. !!!!!! skal jeg til sidste tjek på sygehuset og så håber og beder jeg til at alt er som det skal være ... selvom jeg har været faldet nogle gange og er sat lidt tilbage pga smerterne. Jeg dur ikke til krykkerne pga min kroniske lidelse i mine arme så det har været noget af en opgave.
   Jeg glæder mig til at komme ud og nyde det skønne vejr. Solen lokker jo og haven står og skriger efter mig.
   Mange hilsner og tanker retur ;)
   kh June

   Slet