mandag den 23. februar 2015

Her er din all-round hjælp til dit hjem !!!


Din nye hjemmeside med hjælp til dit byggeprojekt og dit hjem !!!

Står du med dit ny indkøbte sommerhus - eller hus - eller er du allerede ejer - og har brug for kyndig viden omkring nogle projekter i huset eller ganske enkelt brug for hjælp - så er det her du skal kigge med nu !!!

http://www.bygoghjem.dk/ er siden hvor du finder alle løsningsforslag og kan indhente tilbud på det stykke arbejde du vil have udført. Du klikker ind og finder dit "problem" - og kan derefter indhente 3 tilbud fra autoriserede håndværkere og derefter vælger du ganske enkelt det tilbud du finder mest attraktivt.

Skal du have revet noget ned?
Bygget en ny væg/mur?
Skal du have nyt tag?
Lugter din kloak?
Trænger du til nyt gulv?
Hvad med ny terrasse?
Har du tjek på isoleringen?
Har du tjek på din indboforsikring?

Ja - der er mange spørgsmål der kan trænge sig på og mange projekter der pludselig dukker op. Uanset hvad du skal eller vil have lavet - så har du her en samlet side hvor du kan få dækket behovet for svar muligheder og indhente de tilbud du har brug for.
Du vil altid være sikker på at få kvalificeret hjælp fra fagfolk og er du blevet nysgerrig nu - så klik på den nydelige mand her under og kom direkte til siden ... de står klar og venter på dig !!!!
En helt ny hjemmeside med alle muligheder klar til dig lige når du har brug for det. Måske kender du endda nogle - din nabo eller din veninde - kammeraten eller kollegaen - der har brug for hjælp til et projekt, men mangler noget faglig viden - så er det her du skal sende dem ind og tjekke alle de muligheder der er for gode tilbud.

Rigtig god fornøjelse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar