lørdag den 10. januar 2015

Kender du til microfiber?Micr fiber håndklæder i den størrelse du bruger aller mest !!! Lækre - bløde - vejer og fylder ingen ting - og det mest fede er at de tørrer super hurtigt op.
Micr fiber håndklæder er suveræne når du skal have dem med på ferie eller til sport. Selvom de måler 70 x 140 som de fleste bade håndklæder - så fylder de faktisk meget mindre når de er lagt pænt sammen - end de almindelige håndklæder - nemlig kun 10 x 10 cm. Det er ret praktisk når man skal pakke kuffert for eksempel.
 De overflade tørrer kroppen super lækkert så du ikke tørrer din hud ud. Sidst - men ikke mindst - så ligger de ikke i sports tasken og gør alt dit andet tøj vådt. Se - det er da lidt af en win-win situation. 

Micr fiber håndklæder er også praktiske når du skal tørre din hund efter bad eller skov/strand tur. Microfiber binder skidtet til håndklædet så det ikke kommer til at ligge i bilen eller andre steder du tager hunden med efterfølgende.

Faktisk så vil jeg sige at microfiber håndklæder er geniale - de kan simpelthen komme med alle steder hvor du har brug for at have håndklæde med. På campingtur hvor man normalt har mange håndklæder med - der vil de fylde meget mindre i bagagen. På cykelturen - motorcykeltur - telt tur eller noget helt andet. 

Microfiber håndklæder fås i flere forskellige farver så der er faktisk et til hvert familiemedlem af familien. 

Hvis du nu er blevet mere nysgerrig så synes jeg du skal skynde dig ind på nedenstående link - bare klik på det :


Der vil du opdage alle de lækre microfiber håndklæder du kan få fat i.
Læg også mærke til at du kan købe microfiber klude der er suveræne til rengøring da de ikke fnugger og efterlader ikke striber når du f.eks. pudser vinduer og skal tørre efter. 

Klik på et af billederne for at komme direkte til siden hvor du kan købe de fantastiske microfiber håndklæder :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar