onsdag den 29. oktober 2014

Opvaskebørsten.dk


Ville du også ønske at du kunne købe alle dine husholdningsartikler og rengørings udstyr et samlet sted? Så tjek lige her en gang!!!

opvaskeborsten.dk kan du nemlig finde alt i børster, alt til vinduer og vådrum, flaskerensere, flagliner, koste og fejebakker, osv osv osv osv - jeg kunne blive ved i én uendelighed.. så meget findes der.


Link til flaskerensere : http://opvaskeborsten.dk/index.php?id_category=28&controller=category
Alt til vinduer og vådrum : http://opvaskeborsten.dk/index.php?id_category=13&controller=category
Alt i gave idéer : http://opvaskeborsten.dk/index.php?id_category=47&controller=category
Rest salg : http://opvaskeborsten.dk/index.php?id_category=54&controller=category

Du kan faktisk finde professionelle varer som normalt ikke er os "civile" tilgængelige - men det er de altså lige her på opvaskeborsten.dk blandt andet lækre gave idéer

Hvis du f.eks. køber et tilbud med 10 opvaskebørster - får du en gratis gave med i form af en opvaskebørste holder og 4 stks æggebægere designet af Morten Riis. Det lyder da rimelig spændende synes jeg. Klik på dette link for at komme til tilbudet :

Alt i alt er opvaskeborsten.dk et eldorado af fantastiske, praktisk og ikke mindst billige og gode anvendelige varer - så skynd dig da ind forbi og se hvor meget du skal have i varekurven :)Nåh ja - og forresten ... så tjek lige den side med faste lavpriser .. den skal da ikke glemmes :

Ingen kommentarer:

Send en kommentar