onsdag den 17. september 2014

mackabler.dk

 

Er du en af dem der har haft problemer med dine mac kabler? Det at de brækker i stykker eller knækker i leddet ved stikket. Jeg har selv prøvet det - og måtte efterfølgende ud at investere i dyre domme for at købe nyt kabel.

Så dukkede denne fantastiske hjemmeside op hvor du kan købe mac kabler med ekstra forstærkning på ledningen.Lige her http://mackabler.dk/hardfore-lightning-kabler-i-stoff-85.html kan du gå ind og se alle de fantastiske kabler til dine apple produkter, såsom Iphone, Ipad, Ipods, Macs og Apple TV.
Her kan du få gode kabler i forskellige farver alt efter hvad du bedst kan lide. Kablet er meget hårdfør og er en meter langt. Kablet virker med alle de Apple produkter der er kompatible med dette stik og det er super stærkt og du kan have det med som ekstra stik i tasken så du kan lade op når du er på farten. Kablet er hårdfør så det går ikke i stykker som de almindelige plastik ledninger.

Der er hurtig fragt, 1-2 dages levering. Varene sendes som brev så du modtager pakken selvom du ikke er hjemme. Det er jo fedt - så man ikke skal stå og vente på post eller fragtmand.
Så mangler du lige kablet nu og her - så er det bare med at skynde dig ind på siden og vælge løs ... der er rigtig mange gode apple produkter du også lige kan tage et kig på.

Jeg vil også lige bemærke at siden har rigtig gode anmeldelser på Trustpilot. Når du kommer ind på siden kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev og deltage i en konkurrence om at vinde et Apple produkt. Det har jeg gjort ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar