fredag den 4. juli 2014

Har du hørt om Pixizoo??


Hvad ville du sige til gratis fragt, gratis bytte, prisgaranti på alt samt ingen gebyrer??? Lyder det næsten for godt til at være sandt? Det er det IKKE. Du er hermed inviteret til Danmarks bedste univers for børn og babyer.

Pixizoo.dk er et nyt website hvor du kan handle alt til baby og børn. Her får du i ro og mag mulighed for at sidde og udvælge dig netop det eller de ting du har mest brug for til din lille prins eller prinsesse. 

I anledning af sommeren køres der nogle helt fantastisk gode tilbud på de mest populære brands som Bobles, Neonate, Voksi og Baby Jogger. 

Se tilbuddene fra Voksi lige her : http://www.pixizoo.dk/catalog/category/view/id/671 der kun bruger miljøvenlige materialer.

Du har pusle- og plejematerialer til Danmarks bedste priser lige her : http://www.pixizoo.dk/pusle-pleje

Jeg kunne blive ved med at linke til de fantastiske sider og gode tilbud - men jeg synes ærlig talt at du skal gå ind og se det hele med egne øjne. Tag et kig rundt på sitet og tjek alle de gode ting og sager og ultimative tilbud du absolut ikke skal gå glip af. Hvad enten det er til dit eget lille barn eller til et familiemedlem eller en venindes/vens barn - så har du her alle muligheder for at finde det helt perfekte om det skal være praktiske gaver eller noget rigtig sjovt legetøj som bl.a. Lego. 
Læg ekstra mærke til at du her får gratis fragt, gratis bytte, prisgaranti og INGEN gebyrer !!! Det er godt nok skrevet en gang i starten af mit indlæg men det bør understreges en ekstra gang eller to. Det er godt nok ikke mange steder man får disse goder med når man handler på nettet. 

Kan det blive meget nemmere?! Det er jo lige netop det vi alle søger - det nemme og det overskuelige - især for børnefamilier der har rigeligt at se til i forvejen. Det er trygt at man kan sidde derhjemme ved skærmen om aftenen når de små er lagt - og bestille lige netop det du har brug for eller står og mangler. Gør dig selv en tjeneste og gå ind på Pixizoo.dk - det vil du absolut ikke fortryde.Ingen kommentarer:

Send en kommentar