tirsdag den 22. oktober 2013

Design din egen sofa !

En kombination af rum, lys og møbler afspejler blandt andet hvem vi er og med Selection og Flexi moduler fra Danbo Møbler kan du nu designe din egen sofa helt efter ønske, farve og mål.

Er du til det unikke så er det her du skal kigge videre.


Danbo Møbler skriver selv sådan her om denne møbelserie :

Med Selection by TOP-LINE vælger du blandt flere forskellige design løsninger og detaljer, som giver dig dit drømmemøbel.
Du bestemmer selv om sofaen skal være i læder eller stof, med puf eller chaiselong, til 2 eller 3 personer eller den helt store hjørnemodel. Der er mere end 1000 kombinationsmuligheder i Selection-serien. Til serien hører også et stort udvalg i armlæn og ben. Det er nemt og hurtigt, at designe din helt unikke sofa, som vi selvfølgelig bygger og leverer direkte til dig.
Selection by TOP-LINE er sofaen til dig med høje krav til design, kvalitet og komfort. I selection-serien er der kun anvendt gode kvalitetsmaterialer.
Der findes endda et Selection sofa 3D program du kan afprøve at "bygge" din egen sofa.
Du kan både bygge din egen hjørnesofa eller en sofa med chaiselong - prøv at tjekke det ud og se hvilken sofa du kunne tænke dig. 

Du har mange muligheder og kan vælge både stof og læder fra kollektionen. Tilvalg og fravalg som du behager - kort sagt uendelige muligheder for at skabe lige netop din helt egen unikke stil i din sofa.


Den afdæmpede afslappede stil 


Den mere frække og vovede stil 


Den stilige stil - den der matcher det meste

Kvaliteten er helt i top og dine valgmuligheder er uendelige.
Jeg ved da godt hvilken en jeg gerne vil have - hvad med dig? Hvilken en ville du vælge at lave? 

Tag et rundtur på www.danbo.dk og se dine muligheder. 
Tilmeld dig nyhedsbrev og gå i din nærmeste Danbo butik - den kan du finde nederst på forsiden ved at indsætte dit postnummer ved Danmarkskortet.
Rigtig god fornøjelse og sid behageligt :)

sponsoreret indlæg af www.danbo.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar