mandag den 5. august 2013

Her er stille .....men....Ja - jeg starter lige ud med dette billede :)

Måske kan du gætte hvad det har med at gøre ? eller også kan du ikke .. endnu i hvert fald. Men når du har læst dette indlæg til ende - så ved du hvad det handler om.

Her er lidt stille i aften. Jeg sidder her alene og der er kun lyden af miau´ene katte og en snorkende hund samt Tv´et der kører på TV3 Puls hvor der er tema omkring modeugen. Det er hyggeligt og meget rart med stilhed ind i mellem.

Jeg forsøger at få gjort lidt rent ... ryddet op og vasket lidt tøj. Der trænger godt nok snart alvorligt. En edderkop vandrer stille og roligt op ad væggen bag min skærm. Ja - jeg bor på landet og edderkopper er en del af husstanden. Sammen med enkelte fluer, natsværmere og en masse andre insekter der finder vejen mod lyset når vinduerne står åbne om aftenen.. (så husk dog at lukke de vinduer kvinde!!!) men der er varmt og jeg er nødt til at have vinduerne åbne for at få lidt luft ind.

Det er lidt et kedsomheds indlæg noget af dette her. Jeg prøver at finde inspiration til hvad jeg nu skal hækle. Jeg har masser af garn liggende så det er ikke der problemet ligger. Det er bare lidt som om jeg har brug for noget nyt - et eller andet. Noget jeg ikke skal bruge for meget hjerne (!! - ingen kommentarer der) til - men også gerne noget jeg kan blive tilfreds med selv - for derefter at lægge det i "bunken" til min julehjælp. Jeg mangler nogle idéer til andet end alt det til børnene og kvinderne. Måske et lighter-etui? Hvad søren skal man finde på til drenge/mænd ??? Jeg er meget åben for gode input og idéer for jeg er selv spejl-blank. Lige hvad det angår i hvert fald. Jeg har lidt en forestilling om at det primært er os kvinder og piger der værdsætter det hæklede - nok ikke så meget drenge og mænd. Hvad mon det kan blive til?

Jeg har en facebook leg i gang der slutter Tirsdag d. 6. august kl. 23.59. Min søn har nemlig fødselsdag d. 6. august og han fylder såmænd 

Vi er (desværre) en meget lille familie så det bliver ikke det store festivitas - men jeg håber I vil give ham en lykønskning her inde. Jeg er super stolt af min store dreng. Han er en god dreng. Kærlig, hjælpsom, intelligent og alt i alt bare dejlig. Jeg er stolt af at han er en social dreng der har nemt ved at få venner og jeg er stolt af hans intelligens på IT området. Han er selvlært. Hans skolegang gik ikke helt som ønsket og han var hurtig skoletræt. Men det der med computer .. DET kan han altså bare. Bygger selv sine egne computere og laver andres så de igen fungerer optimalt eller endda bedre end før. Ja - det er værd at sætte pris på i en verden af teknologi der koster kassen.

Jeg vil derfor ønske min søn STORT TILLYKKE MED DE 20 ÅR d. 6. august 2013 og jeg håber han får en skøn og dejlig hyggelig dag sammen med mig og hans søskende.

Vil du forresten når at være med i min lille facebook leg - så klik lige HER og læs hvad det handler om under dette billede som du finder på siden derinde.

8 kommentarer:

 1. Hip hip hurra med din store søn, lige om 10 min. Håber i får en fantastisk god dag i morgen og i nyder hinanden i fulde drag.

  Selvom man er en lille familie, kan man rumme uendelig kærlighed til hinanden. Det er jeg helt sikker på i gør i jeres som jeg også gør i min lille familie.

  Tak for en dejlig blog og inspiration.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tusind tak Maria <3 Det er jeg sikker på vi gør. Vi (storesøster og lillebror og jeg) vil i hvert fald gøre vores til det. Og vi sørger for at passe godt på hinanden os 4 <3
   Tak for de søde ord og varme hilsen

   knus June

   Slet
 2. Et kæmpe stort HURRAH og et <3 TILLYKKE til og med Jannik. Håber I får en fantastisk dag, hvor hygge, glæde, kærlighed og sammenhold er i højsædet, hvilket er kimen til en dejlig og minderig dag.
  En fest behøver ikke være omfattet af et stort antal. En god fødselsdag med de mennesker man holder af, med de som holder af en, og hvor kærlighed, tillid og tryghed er nøgleord, er lige så stort - ja hvis ikke større ... Det er det der går i hjertehulen, det man med glæde kan mindes med smil, og som man altid vil bære med sig i sit hjerte.

  Angående efterlysning til nye hæklerier.
  For mange år siden lavede min mor de skønneste hæklede glas (Jeg fik mit første i gave som 10 årig - er i dag 45) :-). Hvilket vil sige hæklet beklædning som blev sat om gl. syltetøjsglas el. lign. - Så skønne til opbevaring af diverse småtterier, og de kan jo laves i et utal af farver. Jeg har faktisk for ikke så længe siden spurgt hende om hun evt. har opskriften endnu. Min datter vil nemlig gerne have sådan nogle til hårpynt, viskelæder, som pynt m.m.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tusind tak for din søde kommentar her på indlægget Tina <3 Du har fuldstændig ret - det handler ikke om antallet af gæster men om kvaliteten af samværet med dem man er sammen med. Vi skal i hvert fald nok gøre hvad vi kan for at få en god dag sammen med Jannik.

   Tak for din idé til hæklingen .. jeg vil helt sikkert sætte det på listen over gode idéer som jeg skal i gang med :)

   hav en dejlig aften
   June

   Slet
  2. Tak selv - Det var kun så lidt. :-)
   Hvis min mor stadig har opskriften, så vil jeg gerne sende den til dig, såfremt du ikke selv ligger inde med en lignende. Ved ikke om den evt. kan findes på google eller i andet, hvis ikke hun har den. Men måske. Jeg skriver mig lige bag øret, at orientere dig herom, når hun har fået kigget sit arsenal af gl. opskrifter i gennem ... :-)

   Slet
  3. Jeg vil rigtig gerne modtage en opskrift - det er jo ikke alle opskrifter der er ens og hvis den er af ældre dato så er det rigtig godt - så vi kan holde de gamle opskrifter i live <3

   Slet
 3. I dag er det Jannik's fødselsdag... HURRA - HURRA - HURRA...

  Kære June :-)
  Et stort TILLYKKE med din søn. Jeg håber, at han får en rigtig dejlig dag :-)

  Kh
  Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tusind tak Pia <3 Tak for de søde og varmende ord <3

   Hav en skøn og dejlig dag :)

   kh June

   Slet