lørdag den 29. juni 2013

Jo Jo da - jeg er her stadig ....

Kære alle sammen derude 

Så begyndte skolernes sommerferie. Det har betydning for mig stadig da min yngste søn Sander netop har afsluttet 4. klasse. 

Sommerferien er jo årets højdepunkt - lige bortset fra jul .. ikk´?

Min søn Sander fyldte 11 år i onsdags d. 26. juni
og vi holdt en stille og rolig fødselsdag for ham med bedsteforældre, søskende og gode venner. Min familie er desværre meget lille og jeg har kun mine forældre. Jeg har ingen søskende og derfor er besøgstallet minimalt når der holdes fødselsdage desværre. 

Heldigvis for Sander har hans far og hans nye kæreste lidt flere familiemedlemmer og Sander har to søskende fra hans fars tidligere forhold. Så Sander er da priviligeret og har 2 hold søskende at tære på :D

Den 1. juni valgte min store søn Jannik at flytte ud til storesøster og dele lejlighed med hende. De bor nu meget centralt i Nykøbing F. tæt på skole og kultur og venner. Det var dejligt for dem at de fandt så praktisk en løsning. Ingen af dem bryder sig særlig om at være alene og det har de sammen fået løst på en fantastisk praktisk måde for alle parter. 

Jeg skal til at vænne mig til at der er mere ro i huset og at jeg nu har noget mere alenetid end jeg har haft i mange år. Jeg glæder mig meget på de to "unge menneskers" vegne. De har nu større mulighed for at komme lidt omkring og opleve lidt mere. Udfordre sig selv og skabe nye kontakter og venskaber. Opleve lidt mere kultur og få mere selvstændighed ind i hverdagen. Det er skønt og vidunderligt at have sine børn omkring sig men det er også rart at se de vokser til og bliver selvstændige voksne med ansvar.

Nu sidder jeg her og har en masse tid som skal bruges konstruktivt. Jeg skal nå så meget og have gjort rent i hele huset - ordnet haven - klaret indkøb PÅ CYKEL og ordnet vasketøjet, og ikke mindst HÆKLINGEN !!!!

Jeg har jo stadig min julehjælp indsamling at tænke på også. 

Nåh - men det er lidt af det der er sket den sidste måneds tid. Jeg har derfor ikke haft så meget overskud til at lave indlæg. 

Jeg har min Spuur Spot side på Facebook som hurtigt er vokset og har fået temmelig mange "likes" - DET gør mig rigtig glad.

Har du lyst til at kigge derind og se hvad der er - så klik bare her og husk at hitte "like" knappen .. eller rettere "Synes-godt-om" knappen :)

Jeg har i tankerne at lave en ny god give away for at kompensere lidt for min manglende tilstedeværelse. Så giv mig lige nogle timer og jeg vil komme med en god en af slagsen så vi kan få sat gang i blog-livet lidt igen.

Kan du forresten lide mit nye look her på siden? 

Jeg elsker kommentarer og du må rigtig gerne lægge en - både ris og ros er velkommen :)

Hav en skønherlig strålende regnvejrs dag i kreativitetens tegn.

June

3 kommentarer: