lørdag den 6. april 2013

Blogs jeg skal studere nøje.....


Man finder bare så mange blogs rundt omkring som man så gerne vil komme tilbage til og huske at få studeret nærmere. Nogle har nogle super gode idéer, andre har nogle lækre gratis mønstre, mums opskrifter og gode historier. Måske skrives der om et emne der interesserer én. Hvordan skal man dog nå alle de blogs? Jeg har snart en liste så lang på mine bogmærker på computeren at jeg er sikker på jeg har læsning nok til de næste par år.. hvis jeg begynder nu. 
Hvad gør man??? Hvordan gemmer man dog alle de blogs man synes er så spændende? Et sted skal man "connecte" via Google Friend. Et andet sted via Bloglovin. Et tredie sted via email. Jeg kan slet ikke holde styr på det. Og jeg vil jo gerne læse og følge med i dem alle sammen ... HJÆÆÆÆÆÆÆÆLLLLPPPPP....!!!!!!!!!!!!!

http://amray1976.blogspot.dk/

http://www.bobwilson123.org/hats.html

Her er et par stykker af dem jeg absolut skal følge .. hvis ikke på deres blog så på Facebook .. eller hvor var det nu ???? :D


4 kommentarer:

 1. når jeg finder blogs jeg ved har noget jeg skal kikke nærmer på så opretter jeg en mappe på mit skrive bord hvor jeg ligger deres link og når jeg har tiden så gennemgår jeg de blogs og tit bliver jeg følger af dem og hvis de har noget jeg skal kikke meget nærmer på så tager jeg en kopi og gemmer det det kan være et billede eller en tekst men jeg bruger kun dette privat hvis jeg snupper fra andre ... det er sådan jeg gør :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle

   ja jeg tror også jeg har mapper med opskrifter, mapper med links, mapper alle steder og ikke mindst mine bogmærker :) har overvejet simpelthen at få en ekstern harddisk til alle de ting for der er godt nok meget allerede og frygter lidt min computer får et nervesammenbrud af alle de ting man er nødt til at gemme (og sikkert aldrig når at få gjort noget ved) :D

   Slet
 2. Inspirende blog du har. :D

  Jeg har for tiden gang i en give-away, hvor man kan vinde en bog, håber du tager et kig forbi?;

  elskershopping.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kamilla

   tusind tak for dine søde ord :) det varmer rigtig meget at få god feedback :)

   Jeg kigger da et smut forbi din blog :) har du husket at deltage i min give away fra Kobra?

   kh June

   Slet