tirsdag den 13. november 2012

Det var den weekend

Så gik weekenden i "slap-af" tegnet :) En skolefest fredag aften med god underholdning og maaaaaange børn på Sydfalster Skole. Medbragt mad og lange køer ved drikkevare-boderne - men hyggeligt nok.

Lørdag og søndag var kedelige og ikke noget spændende nyt at skrive om. Huset trænger til en rengøring og vaskemaskinen sukker efter noget at lave. Støvsugeren hoster og støvmiderne er på overarbejde ... Get going og se at komme i gang. Det er snart tid til at julepynten skal frem - så der skal jo være pænt når nisserne kommer på besøg.

Jeg er i dag blevet "forfremmet" til anmelder af www.MilleM.dk produkter til håret - og glæder mig vildt til at prøve det af og fortælle alle jer derude hvad det er for lækre produkter. 

Derudover er jeg begyndt på min Vita Biosa kur igen. En VIDUNDERMIDDEL som du absolut må prøve. Jeg kan kun anbefale med 200% at det virker. Jeg ved det virker. Har prøvet på egen krop og du får virkning inden for en uge. Immunforsvaret skal have et boost opad og det er godt der findes økologiske DANSKE produkter UDEN tilsætningsstoffer der kan hjælpe mig - og alle I derude :)

Hav en skøn dag derude :) ses snart igen <3


2 kommentarer:

 1. Hej June... jeg kunne godt tænke mig at høre lidt mere om Vita Biosa ? Du skriver at det hjælper på immunforsvaret ... det lyder interessant... jeg er i øjeblikket i gang med Aloe Vera juice for at se om det kan hjælpe mig :)

  Venlig hilsen
  Sanne

  SvarSlet
 2. Hej Sanne
  Du er meget velkommen til at sende mig en mail på jusp@hotmail.dk - så kan jeg informere dig lidt mere omkring Vita Biosa.

  mvh June

  SvarSlet