tirsdag den 19. maj 2015

LægeCheck.dk


Nu er der hjælp at hente til jer der altid har problemer med at nå at komme til lægen i tide. Nogle mennesker har et liv hvor tiden er en kæmpe udfordring - både med småbørn der skal afleveres og hentes i institution - arbejde - indkøb osv.
Det der med at nå til lægen i dagtimerne - nå at ringe mellem 8-9 om  morgenen - det hænger bare ikke altid sammen for mange mennesker i dagligdagen. Måske sidder du i bussen på det tidspunkt - eller i din bil undervejs til arbejde.


Nu er der oprettet en side hvor du hurtigt og nemt kan få recept fornyelse - sende spørgsmål til en læge og få svar inden for 3-6 timer hele døgnet rundt alle ugens 7 dage. Det gør da en kæmpe forskel for de der ofte må udsætte lægecheck og lægebesøg til ferie dage eller fridage. Nu kan du få hjælp når du har brug for det.

Klik lige her for at komme direkte til receptfornyelse :


Vi kan jo blive syge og jeg har da personligt oplevet at jeg først kunne få en tid hos lægen 3 uger senere - jamen så er det jo nok overstået. Når man er blevet syg er det jo omgående man har brug for hjælp.


Du kan komme direkte til siden ved at klikke på ovenstående billede - eller på nedenstående link :


Vil du vide lidt mere om hvordan det hele hænger sammen og er du mere til det visuelle, kan du se denne video hvor alt er beskrevet enkelt og overskueligt :Ingen kommentarer:

Send en kommentar