tirsdag den 12. maj 2015

Er du til boksning?


Er du til boksning - hvad enten det er kickboksning, thaiboksning eller almindelig boksning - så er det her du lige skal kigge med nu.
Boksning er blevet meget mere aktuelt i den aktive verden vi lever i. Den er ikke forbeholdt de store muskuløse mænd der slår på hinanden, men er i den grad blevet integreret i motionens verden også. Rigtig mange piger bokser nu og flere kommer til hele tiden. 
Derfor er det vigtigt at du - hvis du vil bokse - vælger den helt rigtige boksehandske til den slags boksning du vil bokse. Det er ikke ligemeget hvad du vælger. 
Hos wolfgear.dk kan du få alle de slags boksehandsker du har brug for. I flotte lækre farver og til priser hvor alle kan være med. Alle dygtige boksere har flere sæt boksehandsker afhængig af situationen - om det er træning eller kamp. 
Vi husker jo alle sammen Brian Nielsen som virkelig bragte boksningen tilbage på Danmarkskortet igen :)
Hvis du klikker lige HER finder du alle de fedeste boksehandsker du kan tænke dig, så er det bare at vælge løs. Har du brug for hjælp kan du læse artiklen der står nederst på websiden omkring hvilke boksehandsker du skal vælge.
Vidste du det om boksehandsken? Udsnit fra wikipedia :
Brugen af udstyr til at beskytte hænderne under boksekampe har været kendt siden antikkens Grækenland. I det 2. århundrede krediterede Clement af Alexandria den mytologiske Amycus, der var søn af Poseidon, for opfindelsen af boksehandskerne. Boksning i antikken og boksehandsker dengang var dog væsentlig forskellig fra boksesporten i dag. I antikkens Grækenland benyttede de involverede parter læderremme, der var bundet om hænderne for at beskytte hænderne. I antikkens Rom udviklede dette sig til,gladiatorernes cestus, hvor der var indsat metalstykker i læderremmene for at skade modstanderen yderligere. Brugen af cestusen blev forbudt år 50 f.kr., og senere blev boksningen forbudt i Rom i 500-tallet.
I tiden herefter var boksesporten ikke reguleret, og grænserne mellem almindeligt slagsmål og sport var ganske flydende. I forbindelse med genopdagelsen af boksningen som kampsport i England 1700-tallet ved blandt andet James Figgs akademi blev der dog ikke benyttet boksehandsker. Heller ikke ved gennemførelsen af London Prize Ring Rules i 1743 blev der foreskrevet brug af boksehandsker. Først ved vedtagelsen af Queensberryreglementet fra 1867 blev der foreskrevet brug af handsker. Der gik dog mange år før Queensberryreglementet opnåede generel anerkendelse, og først i 1892 blev der benyttet boksehandsker i en titelkamp om verdensmesterskabet i sværvægtsboksning, da nævekæmperen John L. Sullivan satte titlen på spil mod den moderne James J. Corbett.
Den moderne boksehandske mod polstring anses for opfundet af Jack Broughton, der i slutningen af 1700-tallet skabte en polstret boksehandske, der blev benævnt 'mufflers'. Handskerne blev dog i de første mange år alene benyttet til træning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar