onsdag den 26. november 2014

Jeg damper stadig ......


Jeg er en - efterhånden - inkarneret damper !!!! Og i den forbindelse bliver man mere og mere bevidst om kvaliteten på den e-cigaret man damper på.
Som kvinde må den gerne være feminin og ikke veje for meget - og samtidig skal den også dække det behov man nu har som damper.
Jeg er eks ryger og har dampet i 3 1/2 år nu. Jeg elsker at dampe. Jeg hader cigaretter - cigaretrøg og ikke mindst lugten. Føj hvor har jeg lugtet grimt i mine børns næser. De stakkels børn dog!!!
Så det var med stor glæde for dem at jeg besluttede at lægge cigaretterne på hylden. Det gjorde jeg dog - ikke mindst fordi - jeg fik et telefon opkald fra min elskede moster. Hun havde fået konstateret lungekræft. Hun var kun 10 år ældre end jeg. Den dag glemmer jeg aldrig. Hun græd i telefonen og jeg græd med hende. Hun fik nøjagtig et år. Så måtte vi sige farvel til hende.
Samme dag hun ringede, smed jeg mine cigaretter i skraldespanden og har ikke rørt en cigaret siden. MEN jeg har dampet på diverse e-cigaretter. Og det er blevet til nogle stykker der er blevet afprøvet og testet - men uden helt at være 100% tilfreds.
Når man finder ud af at batteriet skal være stærkt nok - altså have nok mAh og din clearomizer (væskebeholderen) også skal indeholde nogle kvaliteter - så begynder man at lede efter det der lige kan give det optimale damp og smag man har brug for.
Jeg henvendte mig til Dampshop.dk for at høre om de ville indgå en aftale om at teste et af deres produkter. Det ville de gerne - til min store glæde. Jeg fik lov at få tilsendt et batteri, en clearomizer og en væske. Det kan godt blive en dyr affære hvis man skal købe og afprøve mange forskellige produkter før man finder det man rigtig godt kan lide.

Så her er hvad jeg fik tilsendt :

http://www.dampshop.dk/collections/batterier/products/vision-spinner-ii
http://www.dampshop.dk/collections/clearomizers/products/kangertech-aerotank
http://www.dampshop.dk/collections/e-juice/products/jordbaer

 Lækre produkter i flot lækker emballage !!!!

Batteriet som hedder Vision Spinner II - er et fantastisk stærkt og holdbart batteri som du kan indstille styrke på. Forneden på batteriet sidder en drejefunktion du kan indstille til hvor kraftigt den skal "brænde".
Øverst på batteriet sidder aktiverings knappen der sidder nøjagtig hvor den skal i forhold til hvor du holder dine fingre når du damper. Knappen - der lyser når du aktiverer den - har 3 lysfunktioner der indikerer fuldt opladet - medium opladet og lavt batteri - så du ved hvornår det er ved at være tid til at oplade igen.
Batteriet har lang levetid - og holder længe - op til 2 døgn selvom du damper meget.

Væsken er en rigtig god væske. Min var med 18 mg nikotin og med jordbær smag. Se linket længere oppe hvis du også vil smage den. Jeg ELSKER jordbær - virkelig! - og den her væske har en fantastisk smag - og god dampfunktion. Dvs den indeholder den korrekte mængde nikotin væske i forhold til glycerin. Du kan få væske med rigtig mange  smags varianter, så her er et udvalg så de fleste kan få deres ønsker opfyldt. Selv hvis du bare vil have den helt almindelige cigaret smag (som i mine øjne ikke smager godt). Jeg vil hellere smage noget lækkert - noget jeg genkender fra min dagligdag i forhold til mad/frugt/slik eller drikkelse. Derfor kan jeg faktisk også godt lide en væske med cognac smag. Ikke at jeg nogensinde har drukket cognac da det er for stærkt til mig - men væske med cognac smag - det er altså rigtig godt. Nåh - det var lidt et sidespring - eller ... nej - måske ikke. Men vid - at udvalget er så stort at du sagtens kan finde lige netop din smag.

Det mest vigtige måske - er jo din clearomizer - altså væskebeholderen. Jeg startede ud med de små almindelige C4 som er ganske udmærkede når man lige er startet op som damper. Men ret hurtigt opdager man at det at dampe begynder at smage brændt - og det kan skræmme rigtig mange væk fra at dampe. Det har noget med trådene at gøre - din brænder i beholderen og styrken på dit batteri. Det hele skal gerne hænge rigtigt sammen (efter min opfattelse).
Derfor har jeg naturligvis spurgt mig lidt for - og fundet ud af at der skal være et luftindtag i beholderen for at få det bedste udbytte.
Det er der netop i denne beholder her som jeg fik tilsendt.

flot æske med clearomizer - ekstra brænder og manchet til batteriet 
På dette billede set tydeligt det kraftige luftindtag som man selv kan justere  (de 5 huller i den bevægelige manchet på beholderen)Her har jeg ned-justeret luftindtaget på beholderen - det kan man styre helt som man har lyst til.

Hvis du er blevet nysgerrig omkring det at dampe - i stedet for at ryge cigaretter - så synes jeg helt klart at du skal starte ud med en ordentlig kvalitet batteri - og væskebeholder fra starten af. Ja det er lidt dyrere i indkøb end de billige sæt med batterier på 650 mAh og en lille almindelig beholder - men du bliver hurtigt træt af ikke at få den optimale nydelse ud af din væske - samt den optimale damp der virkelig gør din oplevelse af at dampe helt til skyerne. Det er så kedeligt at blive skuffet - så lyt til de gode råd du kan få rundt omkring af andre dampere og gør dig selv en tjeneste hvis du ikke vil spilde alt for mange penge i starten.

Hos dampshop.dk hvor jeg har fået disse fantastiske produkter, kan du få hjælp, råd og vejledning så du finder frem til netop det du har behov for - når du skal dampe.

Jeg kalder min e-cigaret for min "El´lert" - det er så dejligt nemt at sige - så nu vil jeg lige tage et par minutter i fred og ro med min El´lert og min jordbær smag - og tænke over hvor mange penge jeg rent faktisk har sparet på de 3 1/2 år i forhold til at ryge cigaretter. Jeg vil lige sige at på den måned jeg har dampet på denne cigaret - har jeg ikke skiftet brænder i beholderen - så det er altså kvalitet. Jeg har tidligere måtte skifte ca. 1 gang om ugen. Disse brændere er også nogle man køber separat til beholderen - som faktisk hedder clearomizer officielt. Jeg kalder gerne tingene for det de er - så er det nemmere at forstå i daglig tale :)

Tag en tur ind forbi dampshop.dk og find dine ting med det samme - eller kontakt dem på shoppen for at få de gode råd du har brug for inden du investerer i dit helbred og køber en "El´lert" :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar