fredag den 12. september 2014

Bolig indretning er blevet en livsstil

Vi har alle hver vores stil i vores respektive hjem. Alligevel lader vi os inspirere af omverdenens tendenser og trends. Mange har i den forgangne tid gemt ældgamle ting fra fordums tid som igen er blevet en del af den moderne livsstil og boligindretning.

Gammel fransk landstil er blevet meget moderne og flere grupper oprettes blandt andet på Facebook hvor man deler billeder af sit hjem eller sit nylige indkøb. Man inspireres og får gode idéer til sit eget hjem. Se blandt andet her : http://hoejgaardbrugskunst.dk/category/fransk-landstil-54/

Ofte kan det være svært at finde de rigtig gode ting. Det kan kræve lang tids søgen blandt mange markeder rundt omkring i landet.

Dette behøver du nu ikke altid. Der findes nogle fantastiske firmaer der specialiserer sig i den slags så du kun behøver handle ét sted.

Du bør absolut besøge http://hoejgaardbrugskunst.dk/ hvor du finder alverdens lækkerier inden for møbeldesign, brugskunst og indretning både til børn og voksne rundt i hele huset ... eller for den sags skyld café, restaurant eller hotel.

Personligt vil jeg også anbefale at du lige kigger på deres side med lamper - for der er godt nok også nogle lækre modeller imellem. Klik på linket her : http://hoejgaardbrugskunst.dk/category/lamper-lysekroner-98/

Jeg kan desværre ikke dele nogle billeder med jer her på bloggen så jeg må simpelthen lokke jer ind på deres hjemmeside og se alle de lækre sager - det er absolut et besøg værd. Men lige en advarsel må jeg dele ..... det er vanedannende ;) Der er alt alt for mange lækre ting ;)

Hav en dejlig weekend - nu har du jo så en ekstra mulighed for at bruge tid på at kigge på Højgaard Brugskunst. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar