onsdag den 19. marts 2014

Går du med en iværksætter i maven?


Som idétager og initiativ tager har man somme tider brug for at udvide og videreudvikle sine idéer og visioner. Nogle af jer derude har måske brugt årevis på jeres hobby og fritidsinteresse og samtidig gået med idéen om at drive det lidt videre.


Har du drømmen om at starte din egen skønheds salon eller negleklinik? Har du drømmen om at starte din egen detailvirksomhed?
Har du drømmen om at starte et galleri?
Kigger du dig omkring i din egen by og ser ofte at der står ledige butiks lokaler eller erhvervsejendomme til salg eller leje og drømmer om at det kunne være netop dig der stod med "fod under eget bord" ?Hos Danmarks største portal for erhvervsejendomme Oline.dk kan du finde en masse skønne dejlige ejendomme i netop din nærhed. Du har søgemuligheder inden for område, areal og hvilken slags erhvervsejendom du har brug for - om det skal være butik og detailhandel, kontor, lager, hotel m.m.

Drømmer du bare om at komme i gang med det samme kan du hos Oline.dk finde et utal af muligheder for at komme i gang så hurtigt som muligt. Tjek deres hjemmeside og find din butik eller dit nye kontor.

Du er selv med til at sætte din drøm til virkelighed.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar