fredag den 15. november 2013

Vil du tjene penge??? ja selvfølgelig vil du det !


Hvis du har mulighed for at tjene penge mens du sidder foran din computer - vil du så gøre det? 

Har du tid til overs? Har du i forvejen et studiejob hvor du alligevel sidder ved din computer derhjemme? Er du hjemmegående og trænger til at blive beskæftiget lidt? Eller har du bare lyst til at tjene en ekstra skilling? Er du nysgerrig og kritisk? Så er det her du skal læse videre!

Bliv brugertester af hjemmesider - helt nemt og enkelt. En tilmelding og en download af en lydoptager er hvad du skal gøre. Det kræves dog at du har en mikrofon så din "højt tænkende" vurdering kan optages på lydoptageren for derefter at blive uploadet til serveren og din brugertest kan vurderes.


Der skal hele tiden bruges tusindvis af testere og der er brug for folk i alle aldre så du må gerne dele ud af din viden og få andre til at tilmelde sig og derved blive brugertester. Det være sig veninden, kæresten, fætteren, kollegaen, tanten eller farmor. Alle kan være med hvis man kan finde ud af at sidde ved computeren og tænke højt :)


Usertribe.dk som firmaet hedder, har 2 år på bagen, og virker som en service hvor store danske virksomheder får brugertestet deres hjemmesider for at finde ud af hvad de eventuelt kan gøre bedre. 

Du kan teste hjemmesider både fra PC og Mac og du vil blive belønnet med 100 kroner pr. test og hver test varer cirka 20-30 minutter. Du kan endda teste op til 5-6 gange pr. uge. Det er da egentlig helt fint, ikke?!

Det kræves dog at du bor i Danmark og taler flydende dansk. 

Er du blevet nysgerrig? Interesseret? skeptisk? klogere? 

Så skynd dig ind at tilmelde dig som brugertester nu og begynd at tjene lidt ekstra penge - måske til julegaver? Eller selvforkælelse? 

Sæt i gang og god fornøjelse. Og ja .. lige et link også så gå direkte til brugertest tilmeldingen her: http://usertribe.dk/bliv-tester


Ingen kommentarer:

Send en kommentar