torsdag den 25. juli 2013

Lidt af hvert .....Så har jeg fået sendt min skønne datter afsted til Polen her til aften. En tur på 4 dage i forbindelse med hendes arbejde. Hun blev skam allerede inviteret med inden hun var mødt på arbejde første gang og man må sige at hendes arbejdsgiver må være temmelig glad for lige netop Michelle siden hun allerede så tidligt var selvskrevet som medlem til denne tur. 
Michelle er handicaphjælper for en familie med ADHD børn (4 stk) og hun er så elsket af hele familien at det er en fryd at se. Jeg er temmelig stolt som mor vil jeg meget gerne pointere. 
Turen til Polen var planlagt lang tid i forvejen og det handler om et kæmpe bryllup med 150 gæster. De skulle afsted fra Nykøbing Falster station kl. 18.45 i bus (dobbeltdækker) ca 55 mennesker. Ankomme til Polen fredag morgen ca. kl. 5.00-6.00. Polterabend for bruden og gommen fredag - bryllup lørdag og afterparty søndag hvor de også tager hjem om aftenen mod Danmark. Det bliver en spændende oplevelse at få med på sit CV og et kæmpe ansvar da hun er inviteret med for at være hjælper for børnene. Det er fantastisk som Michelle er med børn. Børn ELSKER hende simpelthen fra første øjekast. 

Jeg har også lige lidt andre ting at fortælle om.

Jeg har shoppet lidt til mig selv for nylig. Jeg har blandt andet købt mig et par nye sneackers og en ny pung på Zalando.

Sneakers til kun 189 kr Pung til kun 109 kr 

Og så lidt af det her :Alt dette for ca. 150 kr inkl porto fra ELF.

Mascaraen har jeg foræret min datter (fordi hun er så dejlig og skøn) 
Neglelakken har jeg haft på en uge nu - og INGEN afskalninger eller slid og den kostede faktisk kun 8,50 kr !!!! 
En flydende sort vandfast eyeliner og en mineral pudder. 

Det er da et fund for de penge. 

Ja og så har jeg købt lidt garn  👀

4 kommentarer:

 1. Hvor er du skøn min kære moder :') <3 taaak for de pæne ord .. love u

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak min musling <3 love u 2

   Slet
 2. Dejligt at læse om din store kærlighed til din datter, sådan har jeg det også med min den ældste datter. God dag fra Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne

   Tak for din søde besked :) Ja jeg har 3 børn - Michelle, Jannik og Sander på henholdsvis 21, 20 og 11 år. Jeg elsker mine børn meget meget højt og de hjælper mig altid alt hvad de formår. Vi har kun hinanden og det kan også give lidt høje bølger ind i mellem. Sådan er det jo nok de fleste steder men hos os deler vi faktisk alt med hinanden og støtter og bakker op. Ja - jeg elsker bare mine børn. Hav en dejlig dag retur <3

   Slet