mandag den 20. maj 2013

Er du seriøs omkring din give away???


Hvorfor laver du en give away på din blog?

Er du seriøs omkring din give away?

Hvad med alle dine deltagere?

JEG ER SERIØS - JEG TAGER MINE DELTAGERE MEGET ALVORLIGT & JEG LAVER GIVE AWAY FOR AT FÅ FLERE LÆSERE MEN ABSOLUT OGSÅ FOR AT FORKÆLE DE LÆSERE DER KIGGER MED PÅ MIN BLOG OG EN GANG I MELLEM OGSÅ KOMMER MED KOMMENTARER.

Jeg har deltaget i mange give aways og bruger faktisk også meget tid på at dele dem både på Facebook og på min egen blog - det vil sige at jeg faktisk også reklamerer for din/jeres give aways og du derved måske får flere læsere og deltagere.

HVORFOR FANDEN er der så nogen der ikke tager det alvorligt??????

Jeg synes ikke det er i orden at komme med en masse dårlige undskyldninger om hvorfor man ikke har fået trukket den give away - eller at man ikke lige havde tid eller overskud .. eller at man glemte det !!!!!!! 

NEJ VENNER ... den går fandme ikke ... ja undskyld mit franske !!!!!

Du kan ikke være det bekendt over for en masse mennesker der sidder og venter og glæder sig, og ikke mindst håber på at være en af de heldige. 

SÅ blogvenner/veninder... tag din give away lidt mere seriøs og pas på de læsere du har ... de er jo værdifulde for din blog.


6 kommentarer:

 1. jeg er nok en af dem der tager det meget seriøst med give away og hjælper mange :)

  men ja ikke alle tager det lige seriøst :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Helle - det ved jeg at du er :) Du har godt nok fuldstændig styr på give aways .. både dine egne og andres og hjælper endda med at dele alle andres også. Det er et kæmpe arbejde du gør for os alle sammen og det skal du have tak for <3

   kram og dejlig dag til dig <3

   kh June

   Slet
  2. mange tak for de pæne ord det varmer :) og jeg er glad for at jeg ikke bare gør noget ingen kan bruge og der rent faktisk hjælper nogle på vej det var jo hele ideen med give away bloggen :)

   Slet
  3. Ros skal gives når det er vel fortjent og det koster altså ikke noget at skrive noget pænt om andre også. Det skal ikke kun være negativt og pessimistisk. Man skal huske at rose og give komplimenter også. Selv for de små ting i livet. Det gør hverdagen meget nemmere for rigtig mange mennesker og kan betyde alverden.

   Slet
 2. Jeg er fuldstændig enig i hvad du skriver, bliver selv irriteret når nogle ud lodder en giveaway og der går en uge eller mere før de trækker den..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt at der er nogle der er enige med mig :D og dejligt med nogle kommentarer på det. En god kommunikation og lidt "røre" i vandene skal der til. Jeg oplever MANGE fantastiske give aways .. det skal også siges. Men bliver irriteret over enkelte der er ligeglade med de der sidder og venter :)

   Slet