torsdag den 25. april 2013

Så kom der lidt nyt garn hjem ...
Ja der skal prøves lidt af hvert .. men det er lidt en afhængighed der er svær at komme af med igen når man først har fået den. Det er jo lidt som en kæmpe bolchebutik .. alle de lækre farver og stiler og alt det man simpelthen bare er nødt til at få og prøve.Dette garn som du ser herunder er tyndt hæklegarn i merceriseret bomuld. Det er beregnet til en lille hæklenål ca str 1,25 mm og du kan finde det på tilbud lige HER

Det er utrolig flot at hækle med hvis du er til "småtteri" - det er min datter der tog udfordringen op og ville prøve. Så hvis du vil læse mere om dette garn så kan du kigge på hendes blog lige HER

Dette her under er mine køb - jeg er til det lidt mere voluminøse garn - altså det der fylder lidt og hvor det ikke tager en krig at blive færdig med et projekt. Jeg har nemlig en idé om at jeg skal hækle mig en sommerbluse som Clare - aka Bobwilson123 har lavet og naturligvis også har lavet video instruktion med og den ligger på YouTube - se linket under blusen længere nede.

 Dette garn skulle gerne blive til denne     lækre sommerbluse : 
 
se video og instruktion her: http://www.youtube.com/watch?v=tDZl1DiwqEc

 Disse to slags har jeg ikke besluttet mig for endnu hvad der skal blive af dem - men elsker bare farverne, så der skal nok komme noget lækkert ud af det. Der er i hver pakke 8 nøgler a 50 gram og pakken koster 74,19 kr  eller 9,27 kr pr nøgle. Garnet er 50% bomuld og 50% acryl. Jeg elsker at hækle med dette garn da det føles og opfører sig som bomuld men holder elasticiteten og farven rigtig godt på grund af acrylen. Så alt i alt en win-win og vil du gerne købe nøjagtig det samme så skal du bare klikke lige HER og vælge din farve :) Der er rigtig mange farver at vælge mellem - også de mere skarpe og klare.

 Hvis du har lavet noget kreativt af garnet fra min side må du meget gerne sende mig et billede - eller flere - og så vil jeg dele det på min blog som så også deles videre på min facebook side som du kan følge HER. Den skal du bare "like" og så kan du deltage i min give away som du finder HERHer under er så nogle af mine forhåbentlig kommende projekter - det er billeder jeg har fundet rundt omkring på nettet på diverse blogs og jeg håber at jeg kan få lavet bare en af tingene .. men man bliver jo så inspireret når man kigger rundt ... ikke? :)


2 kommentarer:

 1. spændende blog du har her... sikke nogle fede hæklede støvler ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte Marie

   Tusind tak for din søde besked :) ja det er nogle rigtig fede støvler og de vil da også ligge og vente på at jeg får prøvet om jeg kan hækle dem :) Håber du kan bruge lidt af det jeg lægger ind på bloggen og jeg er super super glad for kommentarer på mine indlæg. Dejlig du er med på en "kigger" - og husk jeg har et par give aways :) Dem kan du finde i oversigten i højre side under etiketterne :)

   kh June

   Slet