fredag den 8. marts 2013

Til ære for min datter

Hende der Frk. Spuur :-)

Jeg skriver her et lille indlæg til ære for min datter Michelle Spuur.

Hun skal have en STOR APPLAUS for hendes gå på mod - hendes kreativitet og hendes vilje til at kæmpe - selv når vejen er lidt stejl.

I dag er hun godkendt i sin første praktik som pædagog i en vuggestue med roser helt op til skyerne. Pædagog studiet kan godt være lidt af en mundfuld både på den ene og den anden måde forstået. 

Bøgerne til studiet er temmelig dyre og når man er udeboende og i forvejen har udgifter som hører sig til, så kan det være svært at finde overskuddet - både på kontoen og på psyken. MEN hun kæmper og hun er stædig (gad vide hvor den stædighed kommer fra ... host host).

For under 2 måneder siden kunne Michelle ikke føre en hæklenål. Det var krop umuligt for hende at få hænderne til at samarbejde og hysteriet tog over og hun opgav - næsten allerede inden garnet var fundet frem.

Her viser Michelle så sin stædighed og kæmper alligevel videre. Og tro mig om ikke det lykkes at overhale sin mor inden om. Jeg synes I alle sammen skal gå ind på hendes blog ved at klikke på det øverste billede af hendes banner og se alt hvad hun har lavet - men tjek også lige herunder .. det er bare lidt af det. 

Jeg - og især Michelle - vil nok blive rigtig glade hvis I lægger en kommentar <3og kom så ikke og sige at du ikke kan hækle min mus <3

7 kommentarer:

 1. ÅÅÅÅRHHHH MOR !!!! <3 Hvor er det bare sødt skrevet ! <3 Låååååååve u ! ..

  SvarSlet
 2. Mor har helt ret - og du laver nogle FANTASTISKE ting Michelle :)
  jeg nyder virkelig at besøge din side- er dog ikke god til at ligge/lægge :) en kommentar. Tak for inspiration og de glade farver du bruge - dem bliver man bare "glad i låget" af. Og sikken SKØN SKØN mor du har - god weekend til dig/jer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. oorggh bliver jo helt varm i kinderne af alle de søde ord :-) tuuusind tak :-)

   Slet
 3. Tusind tak Lykk66 for dine søde kommentarer .. uhhhh det varmer at få sådan en og ja Michelle laver bare de skønneste ting. Tak fordi du kommenterede på indlægget <3 Rigtig god weekend til dig også <3

  SvarSlet
 4. har været inde på din datters blog - og ja hun er sandelig kreativ og dygtig. Hende kan du godt være stolt af :-)
  mvh Eva

  I er begge to velkomne at kigge ind hos mig på
  www.swedanes.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tuuusind tak til dig også Eva ;-) det er såååå dejligt at i synes det er flot :-) det betyder alverden ! <3

   Slet
 5. Hej Eva - dejligt du har kigget ind til os og ja du kan tro jeg er stolt af hende - både på den ene og den anden måde. Tusind tak for din søde kommentar og selvfølgelig kigger vi ind forbi hos dig også :)
  Rigtig god weekend <3

  SvarSlet