tirsdag den 19. maj 2015

Strømbanken.dk



Kender du det??? Det gør jeg !!!

Det der med at man løber tør for strøm på enheden lige når det er aller mest ubelejligt. Jeg har ofte brugt min mobil meget i løbet af dagen, både til facebook, mails, sms og opringninger. Jeg har også en E-cigaret der kræver opladning ind i mellem. Det der med at løbe tør for strøm er bare drøn irriterende.
Men ikke længere!

Jeg har nemlig fundet Strømbanken.dk  hvor jeg kan få powerbanks til en helt fantastisk pris i øjeblikket. Strømbanken.dk har nemlig været forudseende og har gjort det nemt for alle i forbindelse med alle de kommende festivaler og ferier, at få anskaffet sig en powerbank til en nedsat pris. Det er da værd at tage med. Roskilde festival er snart på vej .. der er det da rart at man har strømmen "på lager" så telefonen er sikret strøm.


Du kan faktisk finde dem i mange forskellige udformninger og fede gadget styles. Så det behøver slet ikke være så kedeligt at have en powerbank i tasken/lommen.


Bare klik på et af de links jeg har lagt ind her i artiklen - eller på et af billederne - så kommer du direkte ind til Strømbanken.dk hvor du kan finde de fedeste powerbanks til netop dit behov. Husk - der er hurtig 1-2 dages levering og gratis forsendelse hvis du handler for over 400 kroner. Så gå sammen med venner og familie og bestil sammen - så sparer I da også lidt penge på den konto :)

Rigtig god opladning.

LægeCheck.dk


Nu er der hjælp at hente til jer der altid har problemer med at nå at komme til lægen i tide. Nogle mennesker har et liv hvor tiden er en kæmpe udfordring - både med småbørn der skal afleveres og hentes i institution - arbejde - indkøb osv.
Det der med at nå til lægen i dagtimerne - nå at ringe mellem 8-9 om  morgenen - det hænger bare ikke altid sammen for mange mennesker i dagligdagen. Måske sidder du i bussen på det tidspunkt - eller i din bil undervejs til arbejde.


Nu er der oprettet en side hvor du hurtigt og nemt kan få recept fornyelse - sende spørgsmål til en læge og få svar inden for 3-6 timer hele døgnet rundt alle ugens 7 dage. Det gør da en kæmpe forskel for de der ofte må udsætte lægecheck og lægebesøg til ferie dage eller fridage. Nu kan du få hjælp når du har brug for det.

Klik lige her for at komme direkte til receptfornyelse :


Vi kan jo blive syge og jeg har da personligt oplevet at jeg først kunne få en tid hos lægen 3 uger senere - jamen så er det jo nok overstået. Når man er blevet syg er det jo omgående man har brug for hjælp.


Du kan komme direkte til siden ved at klikke på ovenstående billede - eller på nedenstående link :


Vil du vide lidt mere om hvordan det hele hænger sammen og er du mere til det visuelle, kan du se denne video hvor alt er beskrevet enkelt og overskueligt :



fredag den 15. maj 2015

Din mening er penge værd !


Lette penge for din mening!!!

Sidder du derhjemme og har en mening om det meste?
Vil du dele din mening med andre i form af spørgeskemaer?
Hvorfor så ikke tjene på din mening og slå to fluer med ét smæk?!

Det er nemt og enkelt at blive medlem af Survee.dk og dine personlige oplysninger bliver IKKE delt, solgt eller videregivet til andre virksomheder - altså er der ingen risiko for at dit privatliv bliver krænket.
Hvorfor ikke tjene en ekstra lille skilling på at besvare spørgsmål og dele din mening?!! Det er så nemt og ligetil og det er da meget rart med lidt ekstra hver måned.
Du modtager emails med invitationer og du bestemmer helt selv hvilke du vil deltage i. Pengene du tjener kan du få udbetalt via Paypal eller på et gavekort. 
Så har du lidt tid i overskud så tjen da lidt ekstra penge på den tid. Win-win for dig :)

Du går bare ind på siden her :


udfylder skemaet og så er du tilmeldt. Ingen problemer og super nemt og enkelt :) 

Skynd dig så du kan tjene dine første penge hurtigt :)

Rigtig god fornøjelse 



tirsdag den 12. maj 2015

Er du til boksning?


Er du til boksning - hvad enten det er kickboksning, thaiboksning eller almindelig boksning - så er det her du lige skal kigge med nu.
Boksning er blevet meget mere aktuelt i den aktive verden vi lever i. Den er ikke forbeholdt de store muskuløse mænd der slår på hinanden, men er i den grad blevet integreret i motionens verden også. Rigtig mange piger bokser nu og flere kommer til hele tiden. 
Derfor er det vigtigt at du - hvis du vil bokse - vælger den helt rigtige boksehandske til den slags boksning du vil bokse. Det er ikke ligemeget hvad du vælger. 
Hos wolfgear.dk kan du få alle de slags boksehandsker du har brug for. I flotte lækre farver og til priser hvor alle kan være med. Alle dygtige boksere har flere sæt boksehandsker afhængig af situationen - om det er træning eller kamp. 
Vi husker jo alle sammen Brian Nielsen som virkelig bragte boksningen tilbage på Danmarkskortet igen :)
Hvis du klikker lige HER finder du alle de fedeste boksehandsker du kan tænke dig, så er det bare at vælge løs. Har du brug for hjælp kan du læse artiklen der står nederst på websiden omkring hvilke boksehandsker du skal vælge.
Vidste du det om boksehandsken? Udsnit fra wikipedia :
Brugen af udstyr til at beskytte hænderne under boksekampe har været kendt siden antikkens Grækenland. I det 2. århundrede krediterede Clement af Alexandria den mytologiske Amycus, der var søn af Poseidon, for opfindelsen af boksehandskerne. Boksning i antikken og boksehandsker dengang var dog væsentlig forskellig fra boksesporten i dag. I antikkens Grækenland benyttede de involverede parter læderremme, der var bundet om hænderne for at beskytte hænderne. I antikkens Rom udviklede dette sig til,gladiatorernes cestus, hvor der var indsat metalstykker i læderremmene for at skade modstanderen yderligere. Brugen af cestusen blev forbudt år 50 f.kr., og senere blev boksningen forbudt i Rom i 500-tallet.
I tiden herefter var boksesporten ikke reguleret, og grænserne mellem almindeligt slagsmål og sport var ganske flydende. I forbindelse med genopdagelsen af boksningen som kampsport i England 1700-tallet ved blandt andet James Figgs akademi blev der dog ikke benyttet boksehandsker. Heller ikke ved gennemførelsen af London Prize Ring Rules i 1743 blev der foreskrevet brug af boksehandsker. Først ved vedtagelsen af Queensberryreglementet fra 1867 blev der foreskrevet brug af handsker. Der gik dog mange år før Queensberryreglementet opnåede generel anerkendelse, og først i 1892 blev der benyttet boksehandsker i en titelkamp om verdensmesterskabet i sværvægtsboksning, da nævekæmperen John L. Sullivan satte titlen på spil mod den moderne James J. Corbett.
Den moderne boksehandske mod polstring anses for opfundet af Jack Broughton, der i slutningen af 1700-tallet skabte en polstret boksehandske, der blev benævnt 'mufflers'. Handskerne blev dog i de første mange år alene benyttet til træning.

fredag den 8. maj 2015

VVS i Danmark, Sverige og Norge

Så er Billigvvs.dk blevet nordisk og har åbnet butikker i Sverige og Norge. 

Hos billigvvs.dk finder du alverdens ting til dit vvs arbejde til en favorabel pris hvor alle kan være med.
Husk altid at tjekke firmaer med de rigtige priser og service inden du køber. Det kan betale sig at kigge sig godt for når man skal bruge isenkram til sit arbejde.

Det gælder så nu uanset om du bor i Danmark, Sverige eller Norge.

For at besøge den svenske side skal du klikke her :


For at besøge den norske side skal du klikke her :


Så uanset hvilket arbejde du skal have lavet inden for vvs branchen så tjek lige websiden ud. Og ja - den danske får du lige her :


Go´ arbejdslyst :)


torsdag den 7. maj 2015

Give away tid :)


Denne gang vil jeg afholde en give away hvor du kan forkæle manden i dit liv <3

Om det er søn, far, eller mand/kæreste det bestemmer du.

Jeg er VILD med Raunsborg produkter og jeg er VILD med Jim Lyngvild. Et så åbent og kærligt menneske der virkelig forstår at være sig selv. Han forstår at give noget til Danmark og Danmarks borgere i form af fantastiske skønne og dejlige produkter.

Det du kan vinde her er en Raunsborg Man Body Shower 200 ml. og en Raunsborg Man Face Gel 8 ml. 

Raunsborg Man Body Shower indeholder :
blæretangekstrakt
havskum
kreatin
akacieekstrakt
fugtgivende og plejende showergel med frisk duft af den vilde danske natur
værdi 99 kroner

Raunsborg Man Face Gel indeholder:
blæretangekstrakt
havskum
hyaluronsyre
Face Gel er en let og fugtgivende ansigtsgel, der dufter friskt af den vilde danske natur. Gelen trænger hurtigt ind i huden uden at fedte og er specielt udviklet til den maskuline hud.
Værdi for 80 ml 279 kroner - altså har denne mini udgave en værdi af 27,90 kroner.

For at vinde dette lækre Raunsborg Man sæt skal du bare skrive en kommentar her til indlægget og vente tålmodigt på at vinderen bliver trukket d. 1. juni 2015.
Du skal HUSKE at skrive din mail adresse så jeg kan komme i kontakt med dig hvis du vinder.
Du må meget gerne følge min facebook side også - det kan du gøre ved at klikke lige HER

Rigtig god dag til dig :)

Dine ben fortjener det bedste.... gør de ikke???



De lækre ben fortjener også de lækre strømper - ingen tvivl om det !!!

Har du prøvet det med at købe en billig nylon strømpe som du skulle have på til festen, for derefter at finde ud af når du har fået den på, at der er løbet en maske. Møg irriterende !!!

Der ER forskel på kvalitet. Derfor skal du tænke over hvad du køber og hvor du køber det. Pris og kvalitet hænger som altid sammen og det vil du erfare når du har læst videre her.



Du kan få de lækre ballerina strømper der skjuler at du har strømper på i skoen. Det er super lækkert især hvis man har sko på hvor indersålen ikke er den mest behagelige for din fod. Du kan fornemme at du sveder enormt på dine fødder og det har ofte noget at gøre med materialet din sko er lavet af. Kassér ikke dine sko - men køb den/de rigtige strømper i stedet for.


Du får mulighed for at få fat i de mest lækre strømper - både støtte og løft - god kvalitet og ikke mindst en formidabel pris!!!

Gå ind på movef.dk hvor du finder alle de slags strømper du overhovedet kan have behov for.
Knæstrømper, strømpebukser, stay-ups og rejsestrømper m.fl. 
Er du gravid er der også hjælp at hente.
Hvad med manden? Han kan da også finde støttestrømper og rejsestrømper der kan hjælpe ham. Det er ikke alene forbeholdt kvinder.
Jeg synes du skal tjekke siden og se hvad der er af gode tilbud - for det kan ikke stå her alt sammen.
Skynd dig ind på 

Jaminas Festartikler



Så er tiden kommet til forårs fester - bryllupper - barnedåb og konfirmationer og der skal pyntes op med det fineste flotteste og mest unikke pynt.
Så står du for at skulle holde fødselsdag - så kig lige med her !!!

Jaminasfest.dk kan du finde ALT hvad du skal bruge til festen - uanset om den er lille eller stor. Er du der hvor du ikke aner hvad du skal bruge - pynte med - dekorere bordet med eller andet - så kan du her finde alt det du lige skal bruge. Mange billeder til inspiration kan hjælpe dig på vej.


I venstre side af websiden kan du finde lige netop den fest du skal holde - og derved finde de unikke ting til dekoration, udsmykning og pyntning som du har brug for. En kæmpe hjælp vil jeg mene. Især hvis man vil bruge et bestemt tema eller farve/farver.


Vi er herhjemme også begyndt at holde baby showers og her skal der måske også pyntes op til den kommende store begivenhed. 

Du finder bare alt det du lige skal bruge. Og det kommer jeg da til at benytte mig af ved jeg. Jeg står for at skulle holde konfirmation - den sidste i rækken af 3 - næste år. Min søn er til det sorte og lilla tema og her vil jeg da helt sikkert bruge Jaminasfest.dk hvor det er nemt at finde det hele og få det bragt lige til døren.

Det smarte på Jaminasfest.dk er at du også kan vælge farvetema - hvilket jo er helt ideelt. 

Så tøv ikke - lad dig ikke slå ud af at der skal pyntes op til næste fest - uanset hvilken fest du skal holde. Bare smut ind på Jaminasfest.dk og shop løs.
Du får faktisk fri fragt hvis du handler for mere end 500 kroner - det er da lige værd at tage med.






Rigtig god fest til jer derude :)