onsdag den 29. oktober 2014

Opvaskebørsten.dk


Ville du også ønske at du kunne købe alle dine husholdningsartikler og rengørings udstyr et samlet sted? Så tjek lige her en gang!!!

opvaskeborsten.dk kan du nemlig finde alt i børster, alt til vinduer og vådrum, flaskerensere, flagliner, koste og fejebakker, osv osv osv osv - jeg kunne blive ved i én uendelighed.. så meget findes der.


Link til flaskerensere : http://opvaskeborsten.dk/index.php?id_category=28&controller=category
Alt til vinduer og vådrum : http://opvaskeborsten.dk/index.php?id_category=13&controller=category
Alt i gave idéer : http://opvaskeborsten.dk/index.php?id_category=47&controller=category
Rest salg : http://opvaskeborsten.dk/index.php?id_category=54&controller=category

Du kan faktisk finde professionelle varer som normalt ikke er os "civile" tilgængelige - men det er de altså lige her på opvaskeborsten.dk blandt andet lækre gave idéer

Hvis du f.eks. køber et tilbud med 10 opvaskebørster - får du en gratis gave med i form af en opvaskebørste holder og 4 stks æggebægere designet af Morten Riis. Det lyder da rimelig spændende synes jeg. Klik på dette link for at komme til tilbudet :

Alt i alt er opvaskeborsten.dk et eldorado af fantastiske, praktisk og ikke mindst billige og gode anvendelige varer - så skynd dig da ind forbi og se hvor meget du skal have i varekurven :)



Nåh ja - og forresten ... så tjek lige den side med faste lavpriser .. den skal da ikke glemmes :

mandag den 27. oktober 2014

Trænger du til fornyelse i hjemmet?


Her hos mig kunne der sådan set godt trænge til nyt maling - men da jeg går i flyttetanker så vælger jeg lige at vente et "øjeblik" med at købe - men sidder du derude og har planlagt at male stuen eller værelset eller måske hele lejligheden eller huset - ude eller inde -  så er det her du lige skal følge med.

Kvalitets maling er det halve af arbejdet - tro mig - jeg taler af bitter erfaring. Man kan mange steder få billig maling til ret overskuelige priser - MEN MEN MEN - du kommer så sandelig også til at male dine vægge mere end én gang - ofte både 2-3 eller 4 gange for at dække.

Derfor synes jeg du skal prøve at tage et kig ind forbi http://www.maler-maling.dk/
hvor du finder kvalitets maling til helt favorable priser - og dag til dag levering. Det kan næsten ikke blive bedre.

Det gælder både maling til tør og vådrum - indendørs og udendørs - tapet - afdækning - maler ruller og alt det du skal bruge - i én håndevending.

Har du brug for hjælp til at beslutte hvilken maling du skal bruge - eller hvor meget - eller noget helt andet - så kan du også ringe og få hjælp inden du bestiller :)


Alle oplysninger kan du få ved at klikke dig ind på :



søndag den 26. oktober 2014

Julegave idéer - så se her


Ipad mini covers i fantastiske farver - interesseret... så se her:

Julegaverne skal købes - idéerne mangler - jamen så er det da bare at suse ind forbi 


Der finder du alverdens lækre covere til din Ipad Mini.

Se de nye designs og snup lige netop det der falder i din smag. Køb til julegaverne eller bare selv forkælelse - du bestemmer selv.

Her er nogle eksempler på hvad du kan finde :




Skynd dig ind og find alle de lækre gaver du skal bruge - eller bare lige det cover du selv skal bruge :)

Rigtig god fornøjelse 


mandag den 20. oktober 2014

Nem hæklet begynder hue


Min smukkeste datter i verden har lavet en fantastisk opskrift på den nemmeste hæklede begynder hue i verden. 
Udførlige anvisninger i form af både skrift og billeder - så du kan ikke gøre noget forkert.

Skulle du ønske at købe garn - så kan du gøre det lige her :


Nyt på siden er de Daily Deals - som du finder øverst i fanerne.

Gå ind på min datters blog og se under DIY (links i højre side af skærmen) - der finder du masser af lækre opskrifter og vejledninger.


Du kan også finde DANSKE hæklevideoer som også er lavet af min datter på YouTube .. kan det næsten være nemmere nu???





fredag den 10. oktober 2014

Basic Clean GIVE AWAY !!!



Danmarks Premiere på Give away fra Basic Clean

Basic Clean er professionelle rengørings midler til private.

Basic Clean ejes af Louise Grønhøj, der elsker rengørings midler - og har i den forbindelse lavet en produktserie som hun ville ønske sig, hvis hun var kunden. Louise giver 100 % tilfredsheds garanti - det er jo meget at love - men ikke desto mindre, så har Louise helt ret i at man bare bliver 100 % tilfreds, når man har brugt hendes produkter i den daglige rengøring i hjemmet.

Basic Clean har en serie af tilbuds pakker til hvert rum i boligen. Du kan ligeledes købe en samlet tilbuds pakke så du kan få lov at afprøve alle slags rengørings midler og derefter købe de forskellige pakker - eller for den sags skyld rekvisitter. Med rekvisitter mener jeg tilbehør i form af kvalitets spand, klude, mopper, skraber osv osv. 

Denne give away handler om en Toilet pakke  til en værdi af 186,19 kroner og er nok en af de pakker der kan gøre dit toilet til en drøm.

Toilet pakken indeholder :
1 x TOILETRENS 
1 x KALKRENS 
1 x LAVASTEN 
1 x MIKROKLUD 
1 x SPRAY 


Her kan du i øvrigt se nogle før og efter billede :


Det her er simpelthen utroligt - men ikke desto mindre sandt !!!! Et mirakel middel - intet mindre. Tænker du på at investere i nyt toilet fordi dit gamle ser frygteligt ud?? - Så vent lige et øjeblik og test denne toilet pakke af først - og du vil blive oven ud lykkelig.

Basic Clean kan du finde så at sige ALT hvad hjertet begærer inden for rengørings midler og rekvisitter. Du kan ligeledes tilmelde dig en mail service så du får nyheder på mail. Super hurtig service og levering er i højsædet og jeg kan kun sige at jeg er selv MEGET tilfreds og glad for Louises rengørings midler. 

Mine egne før og efter billeder af mit blandings batteri i brusekabinen. Det var helt kalket til, Jeg har enormt meget kalk i mit vand og det går så stærkt med tilkalkning af diverse overflader.


Kan du forstå at jeg er glad og tilfreds????? ja hvem kan mon ikke det ?!
Jeg har her brugt Kalkfjerner pakken 


Så husk lige at gå ind på


hvor du kan se ALLE de lækre og fantastiske produkter.

*********Så nu .... NU har jeg fået en aftale i stand med Louise.********* 

Louise vil gerne give en Toilet Pakke væk til en heldig læser af bloggen her. 

Så for at deltage skal du skrive følgende i kommentar feltet :

Louise elsker rengøringsmidler
(Obs! denne tekst skal stå i kommentar feltet for at du kan deltage)

Jeg trækker en vinder 1. november 2014. Vinderen modtager sin Toilet pakke direkte fra Basic Clean så det er bare med at deltage og dele blog indlægget på dine sociale medier. 

Sæt i gang :)





lørdag den 4. oktober 2014

Julehjælp - En fremstrakt hånd


Jeg sender en appel til dig der læser dette indlæg.

Jeg har siden januar 2013 haft en privat julehjælp indsamling via Facebook og bloggen her. Princippet er at indsamle hjemmelavede/håndlavede kreative ting til julehjælp. Det gik super super godt i 2013 - og det satser jeg på det også gør her i 2014. Det jeg søger her igennem er at du måske vil hjælpe mig med at hjælpe andre gennem julen.

Mange mennesker sidder nu og tænker og spekulerer over hvordan de skal komme gennem julen med julegaver. Her er det at du og jeg kommer ind i billedet. Personligt sidder jeg også og hækler, syr og strikker ting til julehjælpen - men det er langt fra nok. Derfor spørger jeg nu dig om du måske vil hjælpe med at donere - bare en enkelt - eller måske flere - ting til julegaver.

Så sidder du og strikker, hækler, syr, modellerer, laver smykker eller noget helt andet - og vil hjælpe med bare en enkelt ting - så vil jeg være dig dybt taknemmelig.

Jeg får via min Facebook side rigtig mange ansøgninger og det er ikke alle jeg kan tilgodese. Men jo flere der vil hjælpe mig - jo flere kan vi i fællesskab hjælpe gennem julen.

Du kan komme direkte til min julehjælp gruppe ved at klikke på dette link :



Du kan i gruppen se billeder af alle donationer - både fra 2013 - og fra i år 2014. Alle donationer bliver lagt ind i gruppen med navnet på giveren så alle kan se hvad der er doneret. 

Dette er ikke en organisation - men et privat initiativ jeg har taget. Jeg har altid selv kæmpet mig gennem julen og har ikke haft mange penge at gøre med. Alene mor med 3 børn og mange munde at mætte samt gaver både til forældre - bedsteforældre - og søskende imellem. Det kan være noget af en udfordring og det er svært at søge om hjælp. 
Derfor har jeg stiftet denne julehjælp indsamling - og gruppen har p.t. 775 medlemmer. Mange er donorer af gaver - andre er dem der gerne vil søge om julegaver.

Så - jeg takker dig på forhånd - og håber at du vil dele mit budskab og min appel. Jeg håber virkelig at der er mange der vil hjælpe mig med at hjælpe andre. 

Du må også meget gerne dele mit opslag på google+ - det kan måske også hjælpe med at finde flere der vil hjælpe mig.

Tak fordi du læste med så langt her 

June