torsdag den 30. maj 2013

*******Solskins Give Away*******




Det er tid til at passe godt på øjnene nu hvor solen skinner og UV strålerne er stærke. 

Har du lyst til at vinde sådan et par über lækre solbriller til at fuldende dit outfit?

Ja selvfølgelig har du da det - det er jo derfor du kigger med her :)

Jeg har faktisk 2 fantastiske præmier!!! så du kan selv vælge hvilken præmie du helst vil have hvis du er den heldige vinder.

**Du vinder altså kun den ene af præmierne**

Den anden præmie er nemlig en RAUNSBORG HÅNDCREME VÆRDI 99 KRONER
HER kan du læse alt om denne skønne håndcreme. Den vandt jo Danish Beauty Awards 2013. Du kan også læse min datters anmeldelse af håndcremen lige her og se de fantastiske billeder af hendes nu helbredte hænder.

Så for at være med i kapløbet skal du lægge en kommentar i kommentar feltet og HUSK at skrive din email adresse 

HUSK at skrive hvilken gave du helst vil vinde hvis du er den heldige. 

Jeg har et "krav" til dig :

Vil du klikke på "synes godt om" på min side på Facebook som du finder lige HER

Hvis du deler denne give away på din egen blog og/eller Facebook side så er du med i kapløbet om en hemmelig lille ekstra gave .. så jeg skal kunne se at du har delt den. Skriv også i kommentarfeltet hvis du har delt den.



Jeg lukker denne give away Fredag d. 7. juni 2013 klokken 21.00



Palæo rugbrød

Jeg besøgte denne blog i dag og sikke da et syn af et brød ... mums siger jeg bare og det er da helt klart på min to-do liste den kommende uge. 
Jeg er IKKE og har ALDRIG været den store bager. Det har jeg ladet min skønne datter om. Hun har altid bagt boller, kager, fødselsdagskager, sølvbryllupskager, muffins, pølsebrød, ja U name it. Det med en ovn og bageri og så mig (sagde hunden) har bare aldrig gået hånd i hånd - men lige her ... lige lige her ... her tror jeg skisme det kan fungere. Det er sundt. Det ser nemt ud og ja ekstremt lækkert også. Så det skal absolut prøves af.
Palæo rugbrød

onsdag den 29. maj 2013

SÅDAN!!!!!!!!!


Fantastisk !!!!!!!

så nåede jeg det magiske tal 100 !!!

100 FASTE LÆSERE !!!!!!!!!!

Så skal der trækkes give away fra 

 Jeg er super super glad i dag og hvor er det bare en fed oplevelse at nå det magiske tal. 
Jeg vil trække en vinder i løbet af aftenen og afsløre den heldige her på siden <3

 

Mosekonens puslerier: Hjælp-mig-med-at-hjælpe-andre-give away

Mosekonens puslerier: Hjælp-mig-med-at-hjælpe-andre-give away

ByKirsti: Har du en blogshop eller sælger du dine kreative t...

ByKirsti: Har du en blogshop eller sælger du dine kreative t...: Har du en blogshop/facebookside eller lignende hvor du sælger dine kreative sysler så er det her måske noget for dig at deltage i! Som i m...

mandag den 27. maj 2013

Jeg er da lidt spændt nu.....

Ja det er lidt siden jeg har lavet sådan et konkret indlæg her på bloggen. Jeg har mange ting i gang (synes jeg da selv) og har nogle udfordringer jeg lige skal have styr på også. Sådan er det jo en gang i mellem her i livet, ikke?!

Jeg har f. eks. ikke nogen bil mere. Den er død. Borte. Gone with the wind. Suk. Støn. Piv. Klynk.

Det er ikke nemt at bo på landet uden bil. Men det er da stadig smukt herude på landet - synes du ikke?





Herover ser du mit magnoliatræ som lige har været i fuldt flor. Det er simpelthen det jeg venter på hvert eneste år. Det er så smukt at det kan tage pusten fra enhver tror jeg. Under disse skønne fotos af mit yndlingstræ er to af mine dyr. Pusling som er en finde-kat. Hun var kun 6-7 uger gammel da hun kom rendende over togskinnerne hvor vi tidligere boede. Hun var da helt kul sort .. alt det hvide i hendes pels var befængt med lopper og loppeekskrementer. Jeg tog hende til mig og fik hende vasket. Nu er hun 5 år gammel og hele husets prinsesse-mis. Og hun ved det :D
Min hund Zita fylder 3 år d. 3. juli. Hun er også en "brugt" hund som jeg købte for 1000 kr da hun var 9 måneder gammel. Hun har nogle psykiske mén fra sit forrige sted men hun er den mest kærlige og omsorgsfulde vidunderskønne dejlige hund der findes. Hun er så trofast og hun kunne aldrig drømme om at gøre nogen eller noget som helst fortræd. Dog vil jeg aldrig vide mig sikker hvis nogen skulle finde på at komme forbi om natten - så lad være med det derude. Ikke friste skæbnen. Hun passer på alle misserne i hele huset. Kunne ikke forestille sig at gå i seng om aftenen hvis ikke alle misserne er inden døre. Hun holder øje. Får samlet "tropperne" så der er styr på det hele og hun kan slappe af. 
Jeg har det faktisk rigtig godt herude på landet. Og alligevel er det centralt nok til at man ikke skal beklage sig. 50 meter fra mit hus kører bussen hver eneste time hver dag i ugen. Så hvad piver jeg over ????? Jo .. jeg piver over de BILLET PRISER ?????????? 24 KRONER !!! for at køre 2 km !!!!! Det er svineri. Tror sgu jeg bliver nødt til at få fat i en scooter et sted. Det er tyveri ... mildt sagt. Jeg har 2 km til en Brugs .. jeg har stor hund og 4 katte så der skal jo handles 12 kg Pedigree Pal, kattegrus og kattemad (også dåser) så det vejer altså godt til hvis man skal slæbe i bussen. Og så skal man også betale KASSEN for at køre med 2 km !!!! Ajjjjjjj det er for meget. Ja jeg ved godt .. det der med Rejsekortet. Det er også under opsejling. Jeg må jo have sådan et. 

Nåh - men det jeg ville frem til var egentlig at jeg faktisk kun mangler 2 faste læsere !!!! KUN 2 FASTE LÆSERE !!!!

Så kan den fantastiske give away fra www.kobra.dk sættes i gang. Har du husket at deltage? 

Ellers kan du måske lige nå det .. bare klik HER 


Det var lige det jeg havde på hjerte .. og jo forresten .. husk at kigge forbi garnsiden hvor der altid er TIRSDAGS TILBUD og garn ned til under 2 kr pr nøgle. Husk at kigge på alle tilbud, nedsatte varer, ny ankomne varer og populære varer.

Bare klik lige her : www.spuurspot.yarnshopping.com 

Hold også øje med facebook siden og klik gerne med en "like" og følg med derinde også :)  

Tutteluuuuu <3

torsdag den 23. maj 2013

mandag den 20. maj 2013

Sommerfuglen: GIVEAWAY - Hæklede coasters

Sommerfuglen: GIVEAWAY - Hæklede coasters:           Så er det blevet tid til endnu en giveaway på min blog. Denne gang er den hjemmelavet. Jeg udlodder 4 coasters ...

Er du seriøs omkring din give away???


Hvorfor laver du en give away på din blog?

Er du seriøs omkring din give away?

Hvad med alle dine deltagere?

JEG ER SERIØS - JEG TAGER MINE DELTAGERE MEGET ALVORLIGT & JEG LAVER GIVE AWAY FOR AT FÅ FLERE LÆSERE MEN ABSOLUT OGSÅ FOR AT FORKÆLE DE LÆSERE DER KIGGER MED PÅ MIN BLOG OG EN GANG I MELLEM OGSÅ KOMMER MED KOMMENTARER.

Jeg har deltaget i mange give aways og bruger faktisk også meget tid på at dele dem både på Facebook og på min egen blog - det vil sige at jeg faktisk også reklamerer for din/jeres give aways og du derved måske får flere læsere og deltagere.

HVORFOR FANDEN er der så nogen der ikke tager det alvorligt??????

Jeg synes ikke det er i orden at komme med en masse dårlige undskyldninger om hvorfor man ikke har fået trukket den give away - eller at man ikke lige havde tid eller overskud .. eller at man glemte det !!!!!!! 

NEJ VENNER ... den går fandme ikke ... ja undskyld mit franske !!!!!

Du kan ikke være det bekendt over for en masse mennesker der sidder og venter og glæder sig, og ikke mindst håber på at være en af de heldige. 

SÅ blogvenner/veninder... tag din give away lidt mere seriøs og pas på de læsere du har ... de er jo værdifulde for din blog.






onsdag den 15. maj 2013

Flere og flere blogs holder give aways - men jeg deltager kun i dem der kan være og/eller er relevante for mig. Jeg har ikke længere små børn eller baby så derfor er nogle give aways ikke henvendt til mig. Så der lader jeg pladsen stå åben til en anden hvor det er mere relevant.

Jeg har imidlertid fundet en fantastisk give away hos Maja der laver de der skønne hæklebøger "Hæklede dyr" - "Flere hæklede dyr"  m.fl. og nu ikke mindst "Hæklet Frugt og Grønt".

Den vil jeg da rigtig gerne vinde og har da også sat alle sejl ind på det. Jeg har ikke hæklet ret meget af den slags endnu og det ville jo så være super fantastisk at vinde sådan en skøn og lækker dejlig bog til hjælp og inspiration. Især når jeg dagligt sidder og hækler og laver ting til julehjælp som jeg samler ind til.

Hvis du også sidder og nørkler (!) - hvad enten du hækler, syr, strikker, maler, laver smykker, limer og klistrer eller hvad du gør - så kan en enkelt ting betyde alverden i min indsamling og jeg appellerer naturligvis til at du måske har noget du vil donere og måske også nogen du kender kunne tænke sig at være med til at hjælpe??

Så kan du se mere ved at klikke oppe i fanen her på bloggen "Julehjælp - en fremstrakt hånd i 2013".

Men se lige her en lækker give away jeg har deltaget i - så kryds fingre for at det er mig der vinder den. Det gør jeg nemlig :)

http://haandarbejdsom.blogspot.dk/2013/05/hklet-frugt-og-grnt-give-away.html?showComment=1368656700520



Min Verden af ILD: Grøn GiveAway

Min Verden af ILD: Grøn GiveAway: Som annonceret tidligere kommer her en Giveway med lidt mere af det grønne retrostof.  Stoffet måler ca. 130x95 cm.  Reglerne ...

Thrysøes Tryllerier: Give Away hos Thrysøes tryllerier

Thrysøes Tryllerier: Give Away hos Thrysøes tryllerier: Så vil jeg prøve mig af med en Give Away  (forhåbentligt mange flere) . Jeg har fået ideen fra en anden blogger med at den skal vær...

Give away: Vind to lakker fra By-k

Give away: Vind to lakker fra By-k

tirsdag den 14. maj 2013

Fantastiske tilbud på Spuur Spot Garn

Wool Techno Turkis

SKU : fnt2-24401
Fiber indhold : 40% Akryl, 30% Polyamid, 30% Uld
P : 7 mm. US 10 1/27, 8 mm. US 11, 7.5 mm. US 11
Farve : Turkis
Hoved farve : Turkis
mærke : ICE
Garn type : 5 Voluminøst: Chunky, Craft, Rug
Længde : 110 meters / 120 yds.
garn Tags : øjenvipper Blend, Mohair - uld Blend
Antal på lager : 320 (80 Lot)
Vægt : 100 gr. / 3.527 oz.

Pictures


Color Options


Mohair Classic Lilla

SKU : fnt2-27459
Fiber indhold : 70% Mohair, 30% Akryl
Vask : 30, håndvask, fladtliggende at tørre
P : 5 mm. US 8, 6 mm. US 10, 5.5 mm. US 9
Farve : Lilla
Hoved farve : Lilla
mærke : ICE
Garn type : 5 Voluminøst: Chunky, Craft, Rug
Længde : 200 meters / 218 yds.
garn Tags : Vinter Garn, Mohair
Antal på lager : 1832 (458 Lot)
Vægt : 100 gr. / 3.527 oz.

Pictures


Color Options


Sale Luxury-Premium Kamel

SKU : fnt2-25806
Fiber indhold : 70% Akryl, 20% Uld, 10% Cashmere
Vask : 30, håndvask, fladtliggende at tørre
Farve : Kamel
Hoved farve : Brun
mærke : ICE
Garn type : Andre
Længde : 200 meters / 218 yds.
garn Tags : Luksus, Afslut
Top Sælger : Hot denne måned
Antal på lager : 1664 (208 Lot)
Vægt : 50 gr. / 1.764 oz.

Pictures


Color Options


Velina Paper Blå toner

SKU : fnt2-25786
Fiber indhold : 12% Nylon, 33% Viskose, 55% Papir
P : 4 mm. US 6
Farve : Blå toner
Hoved farve : Blå
mærke : ICE
Garn type : 3 Lys: DK, lys, kamgarn
Længde : 200 meters / 218 yds.
garn Tags : Summer Garn, Papir
Top Sælger : Hot denne måned, Hit denne uge
Antal på lager : 2024 (253 Lot)
Vægt : 50 gr. / 1.764 oz.

Pictures


Color Options


Nordic Wool Hvid Lilla Lilla Lyslilla

SKU : fnt2-24860
Fiber indhold : 30% Akryl, 40% Polyamid, 30% Uld
P : 7 mm. US 10 1/27
Farve : Hvid, Lilla, Lilla, Lyslilla
Hoved farve : Flerfarvet
mærke : ICE
Garn type : 5 Voluminøst: Chunky, Craft, Rug
Længde : 55 meters / 60 yds.
garn Tags : øjenvipper, uld
Antal på lager : 2424 (303 Lot)
Vægt : 50 gr. / 1.764 oz.

Pictures


Color Options


L@@K Mix Selection

SKU : fnt2-29127
r>Vask : 30, håndvask, fladtliggende at tørre
Hoved farve : Flerfarvet
mærke : ICE
Garn type : Andre
garn Tags : Blandet masser
Antal på lager : 18 (1 Lot)
Vægt : 100 gr. / 3.527 oz.